Πώς να φοράτε τις maxi φούστες

Πώς να φοράτε τις maxi φούστες

Η μακριά φούστα είναι αγαπημένο ρούχο της γυναίκας! Ειδικά φέτος το καλοκαίρι είναι της μόδας και φοριέται σε διάφορα χρώματα και σχέδια! Σημαντικό της προσόν είναι ότι είναι ευκολοφόρετη και ότι κρύβει ατέλειες, ενώ μπορεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ να μεταμορφωθεί σε ιδανικό ρούχο από το πρωί ως το βράδυ.

Μακριά φούστα και σωματότυπος

Αν έχετε παραπανίσια κιλά ή "θέμα" στην περιφέρεια μην φορέσετε φούστα με βολάν ή πρόσθετα σχέδια και μην κάνετε συνδυασμό με φαρδύ τοπ. Καλό θα ήταν η φούστα να είναι σε ίσια γραμμή ή με με πιέτες λεπτές που δεν θα τονίζουν τα «αδύναμα σημεία».
 
 
Μία φαρδιά ζώνη θα μπορούσε να τονίσει τη μέση, ώστε να διαχωρίζει με κομψό τρόπο το πάνω από το κάτω μέρος της σιλουέτας. Προσοχή: Μια γυναίκα με περιττά κιλάκια θα πρέπει να αποφεύγει τα μεγάλα αξεσουάρ!
 
Αν είστε μικροκαμωμένη, μην φοβάστε την μακριά φούστα.. απλά μην γεμίσετε πολύ το πάνω μέρος με μια φαρδιά μπλούζα. Φορέσετε ένα μπλουζάκι με τιράντα ή ένα κοντό τοπ ενώ κρατήστε μια τσάντα που να μην έχει τεράστιο όγκο. Μπορείτε και τη συνδυάσετε με πέδιλα και κολιέ που θα δώσουν μήκος στην φιγούρα. 
 
 
Αν έχετε μεγάλο στήθος, προτιμήστε μια λιτή φούστα για να ισορροπεί την εικόνα. Ενώ αν έχετε μικρό στήθος μπορείτε να παίξετε άφοβα με φούστες που έχουν έντονα prints, χρώματα και πολύχρωμα σχέδια. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε αν έχετε γενικά λεπτό (και ψηλό) κορμό. 
 

Το κατάλληλο παπούτσι

Ιδανικά η μακριά φούστα φοριέται με ένα απλό ίσιο πέδιλο, αν όμως θέλετε να κάνετε μία επίσημη εμφάνιση σε ένα γάμο ή σε μια εκδήλωση τότε μπορείτε να τολμήσετε ένα «ψηλό» πέδιλο, αρκεί να είναι το κατάλληλο ύφασμα. προσοχή όμως πάντα στις ισορροπίες για να μην γίνει το σύνολο kitch!

Από το πρωί ως το βράδυ

Για πρωί, φορέστε τη maxi φούστα με φαρδιά top ή t-shirt, μεγάλα κολιέ στο λαιμό σας και τα flat σανδάλια σας. Για ένα πιο look γραφείου, επιλέξτε το chic & classic λευκό πουκάμισο με τη μακριά φούστα και πλατφόρμες ενώ για τα βραδινά looks, εντυπωσιακά στενά τοπ ή αέρινα πουκάμισα είναι ιδανικές επιλογές για να ξεχωρίσετε!

5 μοναδικές στυλιστικές προτάσεις

-Επιλέξτε ένα απλό t-shirt και συνδυάστε το με μια μακριά φούστα, φορώντας το από μέσα.

 

-Ταιριάξτε την φούστα με ένα διαφανές πουκάμισο και από μέσα ένα μαγιό ή σουτιέν-μπουστάκι.

 

-Για τις πιο τολμηρές (και εφόσον η γραμμή σας το επιτρέπει) φορέστε ένα cropped top.
 
 
-Ταιριάξτε μια μονόχρωμη φούστα με μπλούζα που έχει σχέδια και το αντίστροφο.
 
 
-Δοκιμάστε την μακριά φούστα με αμάνικο τζιν γιλέκο.
 
 
v