1 φόρεμα, 5 διαφορετικές εμφανίσεις

1 φόρεμα, 5 διαφορετικές εμφανίσεις

Όταν πρέπει να φύγετε νωρίς το πρωί για τη δουλειά και να γυρίσετε αργά το βράδυ στο σπίτι, ένα ρούχο πασπαρτού και μερικά αξεσουάρ είναι ό,τι χρειάζεστε για να στέκεστε πάντα στο... στιλ των περιστάσεων. Δείτε πώς με ένα μόνο φόρεμα μπορείτε να πετύχετε 5 διαφορετικές εμφανίσεις για το γραφείο, τη βόλτα και το βραδινό ποτό.

Το ρούχο

Εκρού πλισέ φόρεμα, με πορτοκαλί λεπτό ζωνάκι, από τα Pull Bear.
Τιμή: 15,99 ευρώ

Τα looks

 

Το πρωί στο γραφείο
1 φόρεμα, 5 διαφορετικές εμφανίσεις

Συνδυάστε το με φλατ μοκασίνια από τα Asos (τιμή: 47,51 ευρώ), μια λεπτή μακριά ζακέτα σε μπλε χρώμα (τιμή: 24,95 ευρώ) και ένα έθνικ βραχιόλι με λευκές χάντρες (τιμή: 9,95 ευρώ) από τα Promod.

Στο meeting
1 ντύσιμο, 5 looks

Συνδυάστε το με ένα πορτοκαλοκόκκινο Blazer από τα H&M (τιμή: 39,95 ευρώ), κολιέ με πολύχρωμα λουλουδάκια από τα Accessorize (τιμή: 19,90 ευρώ) και πορτοκαλί μπαλαρίνες από το Boohoo.com (τιμή: 20 ευρώ).

Βόλτα στην πόλη
1 ντύσιμο, 5 looks

Συνδυάστε το με ένα εμπριμέ φουλάρι σε κόκκινη βάση από τα Pull & Bear (τιμή: 9,99 ευρώ) και έναν εμπριμέ σάκο για την πλάτη από τα Accessorize (τιμή: 44,90 ευρώ).

Για καφέ στην παραλία
1 ντύσιμο, 5 looks

Συνδυάστε το με έθνικ σκουλαρίκια σε κοραλί αποχρώσεις από το My Fashion Fruit (τιμή: 14 ευρώ) και πορτοκαλί πέδιλα με λουλούδι από το Boohoo.com (τιμή: 12 ευρώ).

Το βράδυ για ποτό
1 ντύσιμο, 5 looks

Συνδυάστε το με ένα εντυπωσιακό κολιέ σε αιγυπτιακό στιλ από τα καταστήματα Zara (τιμή: 29,95 ευρώ) και δερμάτινες καφέ πλατφόρμες Gianna Kazakou (τιμή: 103 ευρώ).

 

v