12 φανταστικά gadgets για την κουζίνα σας!

12 φανταστικά gadgets για την κουζίνα σας!

Περνάτε πολλές ώρες μέσα στην κουζίνα; Γιατί να μην βάλετε λίγο χρώμα και φαντασία στα σκεύη σας; Οι εφευρέτες είναι με το μέρος σας! Έχουν σχεδιάσει έξυπνα, πρακτικά και χαρούμενα gadgets κουζίνας, προκειμένου να σας διευκολύνουν στην καθημερινότητα, αλλά και να σας διασκεδάσουν. Δείτε τα και επιλέξτε αυτό που χρειάζεστε!

Πλάστης με σχέδια

Δεν χρειάζεστε πλέον σφραγίδες ή πιρούνια για να κάνετε σχέδια στα μπισκότα σας. Με αυτόν τον πλάστη, ενώ ανοίγετε το φύλλο για τα μπισκότα σας, ταυτόχρονα παίρνουν τα ανάλογα σχήματα.

Μπορείτε να το αγοράσετε από το etsy με 19,23 ευρώ.

Καθαριστής μήλου

Κάνετε αρκετή ώρα για να καθαρίσετε ένα μήλο και στο τέλος πετάτε το μισό; Ο καθαριστής μήλων είναι ιδανικός για εσάς! Καθαρίζει γρήγορα κι εύκολα τα μήλα, αφαιρώντας μόνο την φλούδα.

Μπορείτε να τον αγοράσετε από το Amazon με 11 ευρώ.

Σκαντζόχοιρος – θήκη για οδοντογλυφίδες

Θέλετε να βγάλετε στο τραπέζι σας ορεκτικά με οδοντογλυφίδες, αλλά δεν θέλετε να τις παρουσιάσετε με την συσκευασία; Αυτό ο σκαντζόχοιρος θα σας δώσει την λύση. Τον στηρίζετε σε οποιοδήποτε μπολ ορεκτικών και βάζετε πάνω του τις οδοντογλυφίδες σας.

Μπορείτε να τον αγοράσετε από το momastore με 22 ευρώ.

Βοηθός κοπής ντομάτας

Λεπτές, ομοιόμορφα κομμένες φέτες ντομάτας σε λίγα λεπτά. Τοποθετείστε την ντομάτα στο εσωτερικό του και κόψτε με το μαχαίρι στις εγκοπές. Μπορείτε να τοποθετήσετε πατάτες, κρεμμύδια, μήλα και ό,τι άλλο θέλετε.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το hellas-tech στην τιμή των 10,90 ευρώ.

Ξύλινη βάση γόνδολα για κρέας


Το κόψιμο του κρέατος μετατρέπεται σε παιχνίδι! Η βάση είναι πολύ εύκολη στην χρήση και στην συναρμολόγηση με αποτέλεσμα να σας λύνει τα χέρια όταν τρώτε κρέας.

Μπορείτε να την αποκτήσετε από το hellas-tech με 19,90 ευρώ την μια.

Μαχαίρι τούρτας


Δυσκολεύεστε να κόψετε μια τούρτα; Αυτό το μαχαίρι θα σας εντυπωσιάσει! Σας δίνει την δυνατότητα να κόψετε ισομερή κομμάτια και να τα τοποθετήσετε σε πιάτα πανεύκολα. Το πιέζετε απαλά στην τούρτα για να κόψετε το κομμάτι και στη συνέχεια το πιέζετε ελαφρά για να σταθεί όρθιο. Μόλις το βάλετε στο πιάτο, το απελευθερώνετε.

Μπορείτε να το αγοράσετε από το vour με 3,80 ευρώ.

Κατσαρόλα - σουρωτήρι

Μια κατσαρόλα που αντικαθιστά και το σουρωτήρι. Βράζετε ό,τι θέλετε από μακαρόνια μέχρι λαχανικά. Το σουρωτήρι θα αποτελέσει παρελθόν μόλις την προμηθευτείτε.

Μπορείτε να την αγοράσετε από το Amazon με 23,73 ευρώ.

Σπρέι λαδιού

Ένα πολύ πρακτικό και έξυπνο gadget είναι το σπρέι λαδιού. Μπορείτε να βάλετε μέσα το λάδι σας και ό,τι μυρωδικό θέλετε προκειμένου να το αρωματίσετε. Έτσι θα ψεκάζετε όλα σας τα γεύματα με αρωματικό λάδι για τέλεια γεύση.

Μπορείτε να το αγοράσετε από το cookshop με 16 ευρώ.

Πολυκόφτης

Κόψτε τα πάντα με την βοήθεια αυτού του πολυκόφτη. Με 3 διαφορετικά μαχαίρια μπορείτε να κόψετε ό,τι θέλετε και ταυτόχρονα βλέπετε και την ποσότητα που έχετε κόψει.

Μπορείτε να το αποκτήσετε από το williams-sonoma με 31,61 ευρώ.

Τρίφτης μυρωδικών

Μπορείτε να βάλετε τα μυρωδικά σας μέσα (π.χ. μαϊντανό, άνιθο ή δεντρολίβανο) και να σας τα θρυμματίσει, ώστε να είναι έτοιμα για το μαγείρεμα ή για πασπάλισμα πάνω από σαλάτες.

Μπορείτε να το αγοράσετε από το Amazon με 15,70 ευρώ.

Δοσομετρητής μείγματος


Το ιδανικό εργαλείο κουζίνας για όσες από εσάς αγαπάτε τα ατομικά κεϊκ. Αφού φτιάξετε το μείγμα, το τοποθετείτε στο δοχείο του δοσομετρητή και γεμίζετε με αυτό τις φόρμες σας, χωρίς να χάνετε γραμμάριο.

Μπορείτε να το αγοράσετε από το Amazon με 7,80 ευρώ.

Μετρητής μακαρονιών

Δυσκολεύεστε να υπολογίσετε πόσα μακαρόνια πρέπει να μαγειρέψετε ανάλογα με τα άτομα που έχετε να... ταΐσετε; Μην ανησυχείτε καθόλου: το αναλαμβάνει ο μετρητής μακαρονιών!

Μπορείτε να τον προμηθευτείτε από το Amazon με 6 ευρώ.

v