Η συγκλονιστική πράξη αγάπης ενός κοριτσιού για την καρκινοπαθή αδερφή του

Η συγκλονιστική πράξη αγάπης ενός κοριτσιού για την καρκινοπαθή αδερφή του

Σε μία συγκινητική προσφορά αγάπης προχώρησε πρόσφατα η 7χρονη Hannah Gorsegnor, προκειμένου να υποστηρίξει έμπρακτα την μικρότερη αδελφή της που πάσχει από καρκίνο, καθώς και όλα τα παιδιά που απειλούνται από την επάρατη νόσο, κόβοντας τα μακριά μαλλιά της! Η κίνησή της αυτή έλαβε χώρα στο πλαίσιο της εκστρατείας Shave 4 a Cure που στοχεύει να αυξήσει τις δωρεές για την βοήθεια των παιδιών με καρκίνο και καταγράφηκε βήμα-βήμα από τον φωτογραφικό φακό.

Στην αρχή η μικρή Hannah ήταν λίγο διστακτική στο να κόψει τα αγαπημένα μακριά κόκκινα μαλλιά της, αλλά μετά τις πρώτες ψαλιδιές άρχισε να χαμογελάει. Αν και έχασε τα πλούσια μαλλιά της, αυτό δεν την πτόησε καθώς η θέλησή της να στηρίξει την προσπάθεια της εκστρατείας ήταν πιο δυνατή.

 

Εξίσου συγκινητική εικόνα ήταν αυτή της τρίτης μικρής αδερφής της οικογένειας, η οποία έδειχνε πολύ στεναχωρημένη παρακολουθώντας την Hannah να αποχαιρετά με θάρρος τα όμορφα μαλλιά της.

 

Η απόφαση της γενναίας 7χρονης ας γίνει παράδειγμα για όλους μας!

 

 (Θα ξυρίσω το κεφάλι μου για να στηρίξω όλα τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και ειδικά την αδερφή μου, Ναταλί. Δεν με νοιάζει αν κάποιος με κοροϊδέψει, γιατί είμαι όμορφη έτσι κι αλλιώς!)

Πηγή:viralnova.com

 

 

v