10 απίστευτα προϊόντα για νέους γονείς!

10 απίστευτα προϊόντα για νέους γονείς!

Είμαστε λάτρεις των καινοτόμων και πρακτικών ιδεών σε οτιδήποτε μπορεί να διευκολύνει την ζωή μας –πόσο μάλλον την καθημερινότητα των νέων γονιών. Μήπως, όμως, οι δημιουργοί τέτοιων πρωτοποριακών gadgets το έχουν ...παρακάνει λίγο; Δείτε παρακάτω δέκα απίστευτα προϊόντα για νέους γονείς που όσους αγοραστές έχουν βρει, άλλους τόσους επικριτές έχουν να αντιμετωπίσουν για την υπερβολή της «χρησιμότητάς» τους. Εσείς θα τα αγοράζατε;

Kickbee

Η μέλλουσα μαμά φορά το Kickbee γύρω από την κοιλιά της και την στιγμή που οι αισθητήρες του «πιάνουν» μια κλωτσιά του μωρού, η συσκευή στέλνει ένα tweet σε όποιον έχει συνδέσει τον λογαριασμό του στο Twitter με την συσκευή αυτή. Ακούγεται γλυκούλι, ωστόσο μοιάζει περισσότερο με προϊόν που σκοπό έχει την προώθηση του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης...

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Babykeeper

 

Είστε στο εμπορικό κέντρο βόλτα με το μωρό σας και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την τουαλέτα; Κανένα πρόβλημα! Με το babykeeper μπορείτε απλά να το κρεμάσετε στην πόρτα με ασφάλεια και χωρίς να χρειαστεί να έρθει σε επαφή με τυχόν μικρόβια. Ή μήπως δεν είναι ακριβώς έτσι..;

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Piggyback Rider

Είστε σε μία συναυλία ή σε έναν πολυσύχναστο δρόμο με το παιδί και δυσκολεύεται να δει πάνω από τα κεφάλια των άλλων ανθρώπων; Το αξεσουάρ αυτό σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε το παιδί στην πλάτη σας, σαν να κουβαλούσατε μία σάκα. Η ιδέα δεν είναι κακή. Το κόστος του, ωστόσο, δεν δικαιολογεί ένα τέτοιο έξοδο... (72 ευρώ –χωρίς τα έξοδα μεταφοράς).

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Heelarious

Η απάντηση είναι όχι. Τα μωρά δεν χρειάζονται παπούτσια –πόσο μάλλον τακούνια. Κι αν θέλουν οπωσδήποτε να μασούν κάτι, υπάρχουν πάντα οι πιπίλες!

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Crumb Cap

Η ιδέα του να φορά το μωρό μία σαλιάρα και στο κεφάλι όταν τρώει, για να μην παλεύουν οι γονείς να καθαρίζουν τις τούφες του από πουρέ καρότου, δεν είναι κακή. Αλλά αν το πάμε έτσι, στο τέλος θα φτιάξουν και σαλιάρα για όλο το πρόσωπο με άνοιγμα μόνο στο στόμα...

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Moo Mixer

Το gadget αυτό απευθύνεται σε γονείς με μεγαλύτερα παιδιά, καθώς έχει την ιδιότητα να αναμιγνύει πανεύκολα και τέλεια το γάλα τους με το κακάο! Τα παλιά χρόνια η δουλειά αυτή έπρεπε να γίνει με ένα κουτάλι ή -για τους πιο εξελιγμένους- με ένα σέικερ. Και πάλι, μεγάλη ποσότητα από κακάο έμενε στον πάτο. Σήμερα, όμως, την λύση δίνει το Moo Mixer -το οποίο παρεμπίπτοντος βρίσκουμε εξαιρετικό και έχουμε ήδη παραγγείλει- με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

iPotty

Από τη μία σκεφτόμαστε πως ένα γιογιό με ενσωματωμένο iPad είναι εξωφρενικό. Από την άλλη, όμως, τι να του πεις του παιδιού όταν βλέπει τον μπαμπά να κατευθύνεται στην τουαλέτα αγκαλιά με το tablet; Να του πεις να κάνει υπομονή μέχρι να μεγαλώσει, είναι η απάντηση.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Travel Urinal

Να μία ακόμα ιδέα που, αν και υπερβολική, δεν είναι καθόλου κακή. Ταξιδεύετε με το παιδί ή βρίσκεστε κάπου έξω και θέλει να πάει προς νερού του. Πόσες φορές δεν έχετε σκεφτεί να του δώσετε ένα άδειο μπουκαλάκι νερού για να κάνει την «δουλειά» του; Αυτή ακριβώς η ιδέα εξελίχθηκε σε ένα χαριτωμένο πτυσσόμενο παπάκι που χρειάζεται απλά να ανοίξει το στόμα του.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

My Carry Potty

Μία ακόμα λύση στο πρόβλημα της «ανάγκης» κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού έρχεται να δώσει αυτό το βαλιτσάκι, με το οποίο το παιδί μπορεί να ικανοποιήσει κάθε του ανάγκη (αν καταλαβαίνετε τι εννοούμε). Η υπερβολή εδώ είναι ότι το gadget αυτό διατίθεται και καλυμμένο με κρύσταλλα Swarovski –με το ανάλογο κόστος φυσικά.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

Επιγονατίδες για το μπουσούλημα

Τα τρυφερά γονατάκια των μωρών συνηθίζουν πολύ γρήγορα τον όποια ενόχληση μπορεί να τους προκαλεί του μπουσούλημα. Κι αν ανησυχείτε τόσο πολύ, μπορείτε απλά να κόψετε δύο ζευγάρια χοντρές κάλτσες και να τους τις φορέσετε ως επιγονατίδες. Πραγματικά δεν χρειάζεται να δώσετε 18,5 ευρώ για αυτό το αξεσουάρ.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

v