Αποκαλύψεις-σοκ για τον 40χρονο παιδεραστή που συνελήφθη χθες στο Περιστέρι

Αποκαλύψεις-σοκ για τον 40χρονο παιδεραστή που συνελήφθη χθες στο Περιστέρι

Σοκ έχει προκαλέσει στο Πανελλήνιο η σύλληψη 40χρονου παιδεραστή, χθες το απόγευμα. Δευτερόλεπτα πριν επιβιβάσει στο βαν του 13χρονο αγόρι για να το βιάσει, οι Ελληνικές Αρχές συνέλαβαν τον 40χρονο, στην περιοχή του Περιστερίου όπου διατηρούσε μίνι μάρκετ! Από εκείνη την ώρα οι αποκαλύψεις δεν έχουν τελειωμό.

Όπως αποκαλύπτουν οι πληροφορίες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο 40χρονος σεσημασμένος παιδεραστής είχε προσεγγίσει τον 13χρονο μέσω Facebook και τον έπεισε να συναντηθούν λέγοντάς του ότι είναι ανήλικος μαθητής Γυμνασίου.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα Espresso, οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του παρακολουθώντας τις κινήσεις του 40χρονου στο Facebook από όπου συνήθιζε να «ψαρεύει» τα θύματά του με τον εξής τρόπο: Τους έστελνε μέσω ψεύτικων προφίλ φωτογραφίες και βίντεο πορνό με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο, γράφοντας στην συνέχεια «Συγγνώμη που σου έστειλα αυτό, εάν σε πειράζει, δεν θα σου ξανά στείλω» ή «Σόρυ που σε ενοχλώ...».

Όταν έπεσε στην αντίληψη των αστυνομικών η επικείμενη συνάντηση του 40χρονου με τον 13χρονο στο βαν του πρώτου, στήθηκε επιχείρηση για την σύλληψή του.

Αφού συνελήφθη στο βαν του βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας, στρώμα για να έρχεται σε επαφή με τους ανήλικους, σοκολάτες και κεράσματα, sex toys και ουσίες που πωλούνται μόνο σε sex shops.

Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, πρόκειται για μία σημαντική σύλληψη καθώς φέρνει στο φως πολλά στοιχεία σχετικά με τον κόσμο της παιδοφιλίας. Όπως χαρακτηριστικά ανακοίνωσε πριν μερικά λεπτά η ΕΛΑΣ "Έως και πέντε ραντεβού την ημέρα με ανήλικους πραγματοποιούσε ο 40άχρονος επιχειρηματίας. Ο 40άχρονος στο παρελθόν -πριν 3μηνες- είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση και βιασμό 14χρονης, η οποία "νόμιζε" ότι επικοινωνούσε με 16άχρονο αγόρι. Οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη, ωστόσο δεν υπάρχει ενημέρωση για την περαιτέρω ποινική του μεταχείριση(!) και συνέχιζε τη δράση του. Ερευνάται αν έχει απασχολήσει Αστυνομικές Υπηρεσίες του εξωτερικού γία συναφή αδικήματα-αποπλάνηση, ασέλγεια, βιασμό ανηλίκων. Στην κατοχή του εντοπίσθηκε ακόμα εγχειρίδιο σε dark room για την επικοινωνία των παιδοφιλων για την "εποχή του κυνηγιού" (εντοπισμό ανηλίκων από παιδόφιλους όπως αναγράφεται στο εγχειρίδιο). Περιλαμβάνει 7 κεφάλαια με αναφορές σε παιδιά (ψυχολογία, προσέγγιση, προσκοπισμο, και τρόπους προσέγγισης των ανηλίκων)."

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και το "εγχειρίδιο των παιδόφιλων" όπως αναρτάται για ενημέρωση των γονιών στο Safer Internet.gr.

Η είδηση εγείρει πολλές ανησυχίες, μία εκ των οποίων είναι: Αν οι παιδεραστές καταφέρνουν να προσεγγίζουν με τόση ευκολία ακόμα και παιδιά 13 ετών, φανταστείτε πόσο μεγάλος είναι ο κίνδυνος για μικρότερα παιδιά!

Προσοχή στις επικοινωνίες των παιδιών σας στο Facebook και στα υπόλοιπα κοινωνικά δίκτυα!

Δείτε εδώ πώς να προστατεύσετε το παιδί σας στο ίντερνετ.

v