Οικονομικά δώρα για όσους γιορτάζουν τον Δεκαπενταύγουστο

Οικονομικά δώρα για όσους γιορτάζουν τον Δεκαπενταύγουστο

Τον Δεκαπενταύγουστο γιορτάζει ο μισός ελληνικός πληθυσμός. Μαρίες, Μάριοι, Παναγιώτες και Παναγιώτηδες, Δέσποινες και αρκετοί ακόμη έχουν την τιμητική τους και αυτό απαιτεί να τους πάρετε κάποιο δωράκι –έστω και συμβολικό. Ψάξαμε και σας προτείνουμε πέντε οικονομικά και πρωτότυπα δώρα για τους εορτάζοντας του Δεκαπενταύγουστου που αγαπάτε. Ιδού:

Το μικρότερο φωτιστικό του κόσμου -€4,50

Έξυπνο, μικροσκοπικό, γλυκύτατο και πολύ χρήσιμο για διακοπές με σκηνή, αυτό το λιλιπούτιου φωτιστικό υπόσχεται να ρίξει φως ακόμη και στις πιο σκοτεινές υποθέσεις.

Μπορείτε να το παραγγείλετε online από εδώ ή να το βρείτε στα καταστήματα Octopus.

Καλοκαιρινό νυχτικό -€18,10

Οι περισσότερες γυναίκες –ή τουλάχιστον, οι περισσότερες γυναίκες που τα χρήματα δεν τους περισσεύουν- δεν δίνουν λεφτά για να αγοράσουν πιτζάμες και νυχτικά και, συνήθως, βολεύονται με ό,τι παλιό έχουν. Σε όλες όμως αρέσει να νιώθουν όμορφες ακόμη και μέσα στο σπίτι, γι΄αυτό ένα όμορφο νυχτικό ή ένα ζευγάρι χαριτωμένες πιτζάμες είναι πάντοτε ένα καλό γυναικείο δώρο.

Το συγκεκριμένο νυχτικό μπορείτε να αγοράσετε online από εδώ ή να το βρείτε στα καταστήματα Oysho.

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» -€4. 53

Ποιος είπε ότι ο Μικρός Πρίγκιπας είναι βιβλίο για παιδιά; Η συγκινητική ιστορία του παιδιού που γνώρισε τους ανθρώπους και την αγάπη μέσα από μια περιπλάνηση στο σύμπαν, είναι ένα απ' τα πιο τρυφερά αναγνώσματα για κάθε ηλικία. 

Μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Public.

Ανδρικό φούτερ -€20

Ένα φουτεράκι είναι πάντοτε ευπρόσδεκτο, ειδικά αν εν όψει της φθινοπωρινής, βραδινής δροσούλας. 

Το συγκεκριμένο φούτερ θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Εισιτήριο για καλοκαιρινή συναυλία

Ο Σωκράτης Μάλαμας, ο Θάνος Μικρούτσικος, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , ο Γιάννης Πάριος και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες αναμένεται να εμφανιστούν τις επόμενες μέρες σε σκηνές της καλοκαιρινής Αθήνας, με πολύ λογικό αντίτιμο. Δείτε το πρόγραμμα του θεάτρου Βράχων, του θεάτρου Πέτρας, της  Λίμνης Βουλιαγμένης, του κήπου του Μεγάρου Μουσικής και της Τεχνόπολης και διαλέξτε που θα στείλετε τον/ την εορτάζοντα/ εορτάζουσα. 

Καλέ αγορές και... να τους χαίρεστε!

v