10 κομμάτια για την φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα έως 50€

10 κομμάτια για την φθινοπωρινή σας γκαρνταρόμπα έως 50€

Το καλοκαίρι έφυγε και, αντίθετα με στίχο γνωστού τραγουδιού, το πήρε η βροχή... Είναι καιρός, λοιπόν, να το πάρουμε απόφαση και να αρχίσουμε να σκάβουμε τη ντουλάπα μας για να δούμε τι ελλείψεις έχουμε σε ρούχα, αλλά και σε τι κομμάτια χρειάζεται να «επενδύσουμε» το φετινό φθινόπωρο. Ακολουθούν κάποιες οικονομικές ιδέες, μέχρι πενήντα ευρώ, για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας!

1. Μακριά ζακέτα από τα Stradivarius

Μία μακριά ζακέτα κάρντιγκαν θα σας βολέψει τις κρύες φθινοπωρινές μέρες! Άνετη και ζεστή, μπορείτε να τη φοράτε όλες τις ώρες. Σας προτείνουμε μία σε ουδέτερο γκρι χρώμα με σχέδιο ύφανσης, από τα Stradivarius.

Αγοράστε την online  ή επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα Stradivarius.

Τιμή: 25,95€

Αν πιστεύτε ότι η ζακέτα «απλουστεύει» το σύνολό σας, προσθέστε απλά ένα χρυσό κολιέ με μαύρο σχέδιο από τα Accessorize

2. Κολάν basic από τα Zara

Τα κολάν πλέον είναι ένα από τα απαραίτητα κομμάτια της ντουλάπας μας. «Επενδύστε» σε ένα βολικό κολάν, με φαρδιά μέση από τα Zara. Φοριέται άνετα από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Αγοράστε το online  ή απευθυνθείτε στο πιο κοντινό σας κατάστημα Zara.

Τιμή:19,95

3. Πουκάμισο από τα Celestino

Ένα απλό πουκάμισο ενδείκνυται για κάθε περίσταση. Προτιμήστε ένα μονόχρωμο που θα μπορείτε να το συνδυάσετε με το αγαπημένο σας τζιν ή να το φορέσετε μέσα από τη φούστα στη δουλειά.

Αγοράστε online από τα Celestino ή απευθυνθείτε σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας. 

Τιμή: 14,99€

Τις πιο κρύες μέρες, φορέστε το με ένα χρωματιστό φουλάρι  από τα Alexi Andriotti

4. Μαλακό πουλόβερ από τα H&M

Φθινόπωρο χωρίς πουλόβερ δεν γίνεται! Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και σας δίνει στυλ με ό,τι και αν το συνδυάσετε. Επιλέξετε ένα μαλακό πουλόβερ από τα H&M σε γήινες αποχρώσεις και συνδυάστε το με ένα σκουρόχρωμο τζιν από τα Pink Woman.

Δείτε το online και επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματα H&M 

Τιμή: 19,99€

5. Πλεκτό φόρεμα από τα H&M

Ένα απλό πλεκτό φόρεμα θα σας βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι θα φορέσετε σε μία φθινοπωρινή έξοδο. Επιλέξτε ένα απλό φόρεμα σε ίσια γραμμή. Θα το βρείτε το στα καταστήματα H&M

Τιμή: 24,99€

Συνδυάστε το με ένα σκούρο καλσόν από τα Accessorize.

6. Παντελόνι από τα Pink Woman

Ένα καθημερινό, υφασμάτινο παντελόνι θα σας βολέψει όλο το φθινόπωρο. Μπορείτε να επιλέξετε ένα σε σκούρο χρώμα, με ίσια γραμμή και τσέπες από τα Pink Woman.

Αγοράστε online ή ζητήστε το σε κατάστημα της γνωστής αλυσίδας

Τιμή: 22,99 €

Φορέστε το με απλές, flat μπαλαρίνες από τα Migato.

7. Φούστα Pencil από τα BSB

Μία φούστα που πάει με όλα είναι απαραίτητη για την γκαρνταρόμπα μίας γυναίκας. Επιλέξτε μία pencil φούστα σε μαύρο χρώμα, που μπορείτε να την αναδείξετε με μία λεπτή, μονόχρωμη ζώνη από τα Achilleas Accessories. Ενδεικτικά, σας προτείνουμε ένα κομμάτι από τα BSB

Αγοράστε online ή επισκεφτείτε το πλησιέστερο κατάστημα BSB.

Τιμή: 24,90€

8. Σουέντ Κιμονό από τα Pull & Βear

Αν θέλετε να προσθέσετε άνεση και στυλ στο ντύσιμό σας με μία απλή κίνηση, επενδύστε σε ένα ξεχωριστό σουέντ κιμονό από τα Pull & Βear. Για να έχετε ένα ακόμη πιο boho στυλ, μπορείτε να το συνδυάσετε με μία τσάντα πουγκί από την Thiros.

Αγοράστε το online ή επισκεφθείτε το πλησιέστερο κατάστημα για να το αποκτήσετε.

Τιμή: 29,99 €

9. Καπαρντίνα από τα Celestino

Η καπαρντίνα είναι ένα απαραίτητο φθινοπωρινό κομμάτι για τη ντουλάπα σας. Προτιμήστε μία άνετη, σε μπεζ χρώμα από τα Celestino για να την φοράτε όλες τις ώρες της ημέρας. Μπορείτε να τη βάλετε ακόμα και πάνω από ένα ελαφρύ σακάκι.

Αγοράστε online ή απευθυνθείτε στο πλησιέστερο κατάστημα Celestino.

Τιμή: 39,99€

10. Μπότες ιππασίας από τα Zara

Οι βροχές άρχισαν και ένα ζευγάρι άνετες μπότες είναι ό,τι πρέπει για αυτόν τον καιρό. Φορέστε το από το πρωί μέχρι το βράδυ, στη δουλειά, στα ψώνια ή ακόμα και για ποτό.

Αγοράστε τις online ή κάντε μία βόλτα μέχρι το πιο κοντινό σας κατάστημα Zara.

Τιμή: 39,95€

Πολλές γυναίκες, γυρνώντας στο σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα, θέλουν απλά να βγάλουν τα ρούχα τους και να βάλουν τις πυτζάμες και να χαλαρώσουν. Μία εναλλακτική για τις κρύες νύχτες του φθινοπώρου, είναι μία απαλή ρόμπα από τα Oysho, που θα σας προσφέρει ζεστασιά.

 

v