6 μαγαζιά στην Αθήνα για να διασκεδάσετε παρέα με τα παιδιά!

6 μαγαζιά στην Αθήνα για να διασκεδάσετε παρέα με τα παιδιά!

Τα παιδιά θέλουν να βγουν για να εκτονώσουν την ενέργειά τους παίζοντας και οι γονείς θέλουν να βγουν για να χαλαρώσουν από την ένταση και την κούραση της ημέρας, χωρίς να χρειάζεται να κυνηγούν τα πιτσιρίκια μέσα στο καφέ, με το φόβο ότι θα χτυπήσουν ή ότι θα κάνουν κάποια ζημιά. Πού μπορείτε να πάτε οικογενειακώς για να συνδυάσετε και τα δύο- εκ διαμέτρου αντίθετα- γούστα; Έξι μοναδικές διευθύνσεις για καφέ και γλυκό στα νότια, ταβέρνες για φαγητό, αλλά και πολύ παιχνίδι, και, για τους φυσιολάτρες, καφές και εξερεύνηση στο πάρκο, μπαίνουν στη λίστα με τα μέρη, στα όποια θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι- μικροί και μεγάλοι!

1. Διασκέδαση + Οικογένεια= Funmily, στο Μαρούσι

Ποιος δεν ονειρεύεται ν' απολαμβάνει το καφέ του δίπλα σ' ένα τζάκι που σιγοκαίει; Στο Funmily, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να αρχίσουν μ' ένα ζεστό ρόφημα και να συνεχίσουν απολαμβάνοντας απολαυστικά σνακ. Παράλληλα, τα παιδιά απασχολούνται στον εσωτερικό χώρο που είναι διαμορφωμένος γι' αυτά, παρέα με το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του μαγαζιού ενώ εσείς τα παρακολουθείτε μέσω... κάμερας! Με δύο λόγια, η ευκολία και η άνεση στο τραπέζι σας.

Δείτε τις εγκαταστάσεις του χώρου αλλά και το μενού εδώ

2. Το Κοράλλι στην Καλλιθέα

Τα προσεγμένα του πιάτα, το γρήγορο σέρβις αλλά και οι προσιτές του τιμές, κάνουν το Κοράλλι να ξεχωρίζει. Σπεσιαλιτέ του είναι κυρίως τα θαλασσινά, ωστόσο αν εσείς ή τα παιδιά δεν είστε λάτρεις του ψαριού, μπορείτε ν' απολαύσετε τα κλασικά πιάτα των κρεατοφάγων. Το τεράστιο πλεονέκτημά του είναι ο εσωτερικός παιδότοπος που διαθέτει, στον οποίο τα παιδιά μπορούν θα ξεχαστούν με τις ώρες όσο εσείς τρώτε το γεύμα σας.

Τιμές: 10 με 15 ευρώ το άτομο.

Είναι ανοιχτά καθημερινά από τις 12 το μεσημέρι και διαθέτει άνετο parking.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του μαγαζιού.

3. Μια... Πισίνα κάτω στον Πειραιά

Ποιος είπε ότι η θάλασσα είναι μόνο για το καλοκαίρι; Αν επισκεφθείτε την γνωστή «Πισίνα» όταν βρεθείτε προς τα νότια, θ' αλλάξετε γνώμη! Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα απολαυστικό καφέ ή καθήστε για φαγητό μετά τη βόλτα σας δίπλα στη θάλασσα. Το καλύτερο το αφήσαμε για το τέλος: Όλο τον χρόνο, στο κάτω επίπεδο του καφέ, υπάρχει ένας πλούσιος παιδότοπος και ηλεκτρονικά παιχνίδια, που θα ξετρελάνουν τα πιτσιρίκια αλλά και... τους μπαμπάδες ενώ εσείς θ' απολαμβάνετε στα διπλανά τραπέζια τον καφέ ή το γεύμα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε εδώ

4. Memoire café, Νέα Σμύρνη

Ένας μοναδικός χώρος στη Νέα Σμύρνη με vintage στυλ, ζεστή ατμόσφαιρα και πολλά γλυκά. Αποτελεί την ιδανική λύση για να απολαύσετε την ζεστή σοκολάτα ή τον καφέ σας παρέα με μία από τις ξεχωριστές, γλυκές δημιουργίες του. Στον επάνω όροφο του μαγαζιού, τα παιδιά θα μπορέσουν να διασκεδάσουν με τις ώρες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε την σελίδα του μαγαζιού στο facebook.

5. Balux café, Αστέρας Γλυφάδας

Η αδυναμία μας στη θάλασσα είναι προφανής. Γι' αυτό, συνεχίζουμε με ένα καφέ στον Αστέρα Γλυφάδας που θα σας κάνει να νιώσετε... σαν στο σπίτι σας. Το Balux café είναι διαμορφωμένο και διακοσμημένο με τέτοιο τρόπο που μόλις μπείτε στον χώρο θα αισθανθείτε μία σπιτική ζεστασιά. Παράλληλα, τα πιτσιρίκια θα εκτονώνουν την ενέργειά τους στο μεγάλο παιδότοπο που διαθέτει και εσείς θ' απολαμβάνετε τη φημισμένη ζεστή σοκολάτα ή τα ξεχωριστά κοκτέιλ του.

Μάθετε περισσότερα εδώ

6. Καφές και εξερεύνηση στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Τρίτση»

Και επειδή ακόμα ο καιρός δε λέει να κρυώσει, για τους φυσιολάτρες, μικρούς και μεγάλους, το πάρκο Τρίτση είναι η ιδανική επιλογή μία ηλιόλουστη κυριακάτικη μέρα. Τα πιτσιρίκια «στήνουν» ό,τι παιχνίδια επιθυμούν μέσα στη φύση, χωρίς να χρειαστεί εσείς να συμμετέχετε απαραίτητα σ' αυτά. Γιατί πολύ απλά θα είστε στην καφετέρια που βρίσκεται στο κέντρο του πάρκου και θα τα «επιτηρείτε»!

Ωστόσο, αν είστε από τους πιο δραστήριους γονείς και φυσικά, αν ο καιρός το επιτρέπει, ενημερωθείτε για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που διοργανώνονται στο πάρκο και εξερευνήστε τη φύση μαζί με τα παιδιά , πριν ή μετά τον καφέ!

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του πάρκου θα δείτε εδώ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v