Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει!

Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» επιστρέφει!

Η Disney έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές πιτσιρικιών με τις ταινίες της. Αν κάποιος σας ζητούσε να επιλέξετε μία και μόνο αγαπημένη ταινία της, θα ήταν αυτή άλλη από τον «Βασιλιά των Λιονταριών»; Για μικρούς και μεγάλους φανατικούς οπαδούς της πολυαγαπημένης ταινίας, η 26η Μαρτίου είναι μια μέρα γιορτής: η ιστορία του «Βασιλιά των Λιονταριών» ζωντανεύει ξανά στο Disney Junior με την ολόφρεσκη σειρά «Η Φρουρά των Λιονταριών»! 

«Ο Βασιλιάς των Λιονταριών»: Μια ταινία, δεκάδες αναμνήσεις

Η ταινία προβλήθηκε το 1994 και έκανε χιλιάδες παιδιά να «κολλήσουν»… ανεπανόρθωτα. Όσες φορές κι αν δούμε τη σκηνή με τον Μουφάσα να πέφτει στο γκρεμό θα κλάψουμε ( και μιλάμε για αληθινό κλάμα -με λυγμούς, μύξες και όλα τα συναφή). Όσες φορές κι αν ακούσουμε το «Χακούνα Ματάτα» θα το σιγοτραγουδήσουμε κι όσες φορές κι αν δούμε τον μικρό Σίμπα να ατενίζει το βασίλειό του θα ανατριχιάσουμε.

Ο «Βασιλιάς των Λιονταριών» μας έκανε να ανατριχιάσουμε, μας ράγισε την καρδιά, μας έκανε να ξεκαρδιστούμε στα γέλια και να μάθουμε απ’ έξω τους διαλόγους του. Η επιστροφή του αγαπημένου μας ήρωα, 22 χρόνια μετά, υπόσχεται να κάνει ακριβώς το ίδιο για τα παιδιά μας!

«Η Φρουρά των Λιονταριών: Η Μεγάλη Επιστροφή»

Ποια είναι η υπόθεση;

Η καινούρια σειρά «Φρουρά των Λιονταριών», αφηγείται την ιστορία του Κάιον, του γιου του Σίμπα και της Νάλα, ο οποίος γίνεται αρχηγός της Φρουράς των Λιονταριών (μαντεύετε λοιπόν από πού προκύπτει το όνομα της σειράς), μιας ομάδας ζώων που έχουν ως αποστολή τους να προστατεύσουν το Βασίλειο.

Σύμφωνα με την παράδοση, ο γιος του Σίμπα θα πρέπει να επιλέξει τα πιο δυνατά και θαρραλέα λιοντάρια για να επανδρώσουν τη φρουρά. Ο Κάιον όμως, επαναστατικός και τολμηρός όπως ο μπαμπάς του, επιλέγει ως μέλη της φρουράς τους πιστούς του φίλους, αφού πιστεύει ότι έχουν όλα όσα χρειάζεται για να τον συντροφεύσουν με επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο.

Σημειώστε ότι αναμένεται, τόσο τα παιδιά όσο και εσείς, να «κολλήσετε» με το τραγούδι των τίτλων της σειράς που ερμηνεύει ο Διονύσης Σχοινάς:

Πότε και πού θα την δούμε;

Η «Φρουρά των Λιονταριών» θα προβληθεί στο Disney Junior από τον OTE TV. Στις 26 Μαρτίου, θα κάνει πρεμιέρα με την τηλεταινία και από τις 18 Απριλίου, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν τις περιπέτειες του Κάιον και της παρέας του σε εβδομαδιαία επεισόδια.

v