Απίστευτη πράξη αγάπης: Μια γυναίκα θήλασε το παιδί της αδερφής της για να το ηρεμήσει

Απίστευτη πράξη αγάπης: Μια γυναίκα θήλασε το παιδί της αδερφής της για να το ηρεμήσει

Ο δημόσιος ή εκτεθειμένος στα μέσα θηλασμός αποτελεί ακόμα και στις μέρες μας ένα θέμα ταμπού, πόσο μάλλον όταν δεν θηλάζεις το παιδί σου, αλλά το παιδί της αδελφής σου. Ο λόγος για την Meg Nagle, μια γυναίκα από την Αυστραλία που δημοσιοποίησε σε προσωπικό της προφίλ στο διαδίκτυο μια εικόνα που τη δείχνει να θηλάζει το παιδί της αδελφής της. Όπως περιγράφει η Meg, ο ανιψιός της δυσκολεύεται να συνηθίσει το μπιμπερό και κάποιες φορές αρνείται να πιει γάλα από εκεί, ειδικά τώρα που η μητέρα του δουλεύει και δεν μπορεί να τον θηλάζει συνέχεια. Γι' αυτό, η θεία αποφάσισε να το ηρεμήσει θηλάζοντάς το. Το αποτέλεσμα; Το μωρό κοιμήθηκε σε λίγα μόλις λεπτά.

Τα σχόλια που ακολούθησαν από τους χρήστες επικεντρώνονταν συνήθως στο αν η θεία πήρε την έγκριση της μητέρας για να το κάνει αυτό. Η ίδια απάντησε πως φυσικά πως είχε πάρει θετική απάντηση από την αδελφή της!

Εκτός από την ερώτηση αυτή, τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά και επιβράβευσαν την κίνηση της Meg. Μάλιστα, πολλές από τις γυναίκες μοιράστηκαν μια αντίστοιχη εμπειρία, λέγοντας πως και οι ίδιες είχαν θηλάσει το παιδί της αδελφής τους ή ακόμα και της «κολλητής» τους.

Να σημειωθεί ότι η... ευτυχής θεία είναι σύμβουλος θηλασμού στο επάγγελμα, blogger του milkmeg.com ενώ έχει εκδόσει και βιβλίο για τα οφέλη του θηλασμού. Η Meg γενικά είναι υπέρμαχος του θηλασμού και θεωρεί ότι κάνει καλό στα παιδιά και στον δεσμό που αναπτύσσουν με τη μητέρα τους, ακόμα και όταν αυτά μεγαλώσουν. 

Σε κάθε περίπτωση, όπως φαίνεται τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τον θηλασμό του παιδιού, τον έχει η μητέρα, που εκείνη την ώρα καλείται ν' αποφασίσει τι είναι καλό για την υγεία του παιδιού της.

Πηγή: huffingtonpost.com

 

v