«Ο μισοκοκοράκος»: Κουκλοθέατρο με 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός

«Ο μισοκοκοράκος»: Κουκλοθέατρο με 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός

Κάντε κράτηση μέχρι το Σάββατο 16 Απριλίου στις 3 μ.μ., επωφεληθείτε από την προσφορά και κερδίστε δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός για το παραμύθι «Ο μισοκοκοράκος» στο κουκλοθέατρο «Μαιριβή». Η προσφορά ισχύει για την τελευταία παράσταση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στις 12 το μεσημέρι.

Λίγα λόγια για το έργο...

Ο πρωταγωνιστής της παράστασης είναι ένας μικροκαμωμένος κοκοράκος που ζει μαζί με έναν καλό γεράκο και μια γκρινιάρα γριά σ' ένα φτωχό σπίτι. Μοναδική του παρέα είναι μια κότα, που έχει κερδίσει τη συμπάθεια της γριούλας, η οποία απεχθάνεται τον κόκορα γιατί τον θεωρεί άχρηστο. Τον αντιπαθεί μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που θέλει να τον διώξουν.

Μια μέρα ο... μισοκοκοράκος βρίσκεται μόνος του στο δρόμο. Ξαφνικά, ενώ περπατά  στενοχωρημένος βρίσκει ένα φλουρί! Ενθουσιασμένος παίρνει το δρόμο της επιστροφής. Αυτή είναι και η αρχή της περιπέτειάς του. 

Η ιστορία «Ο μισοκοκοράκος» ανήκει στην κατηγορία των λαϊκών αμοραλιστικών παραμυθιών. Σκοπός του είναι να διδάξει στα παιδιά ότι όλοι μπορούμε να πετύχουμε στη ζωή!

Περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ

v