Τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά ζωντανεύουν σε ένα πάρκο!

Τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά ζωντανεύουν σε ένα πάρκο!

Τα πιο γνωστά και αγαπημένα παραμύθια του Εγένιου Τριβιζά θα ζωντανέψουν στη συμπρωτεύουσα! Η ΔΕΘ- Helexpo (που είχε αναλάβει τη δημιουργία του θεματικού πάρκου «To εργοστάσιο Σοκολάτας»), σε συνεργασία με τον σύγχρονο παραμυθά, τον Ευγένιο Τριβιζά, θα δώσουν σάρκα και οστά στις ιστορίες του φτιάχνοντας ένα μοναδικό θεματικό πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

(Φωτογραφία: efsyn.gr)

Οι επισκέπτες του θα μπουν στο «Εξπρές των Ονείρων» και θα ταξιδέψουν στα πιο γνωστά παραμύθια του Έλληνα δημιουργού: Η Δόνα η Τερηδόνα και η μάγισσα Φρικαντέλλα είναι μερικές από τις ιστορίες που θα εκτυλιχθούν μπροστά στα μάτια τους.

Ωστόσο, μικροί και μεγάλοι, θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα: μια μικρή γεύση από το πάρκο θα πάρουμε κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ στο περίπτερο 1 της Έκθεσης θα μπορούμε να δούμε από κοντά τις εντατικές προετοιμασίες για τη δημιουργία του.

«Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», όπως θα ονομάζεται το πάρκο, θα είναι έτοιμοι να ανοίξουν τις πόρτες τους στο κοινό στις 24 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε, μπορούμε να «φρεσκάρουμε» τη μνήμη μας με τις ιστορίες του Έληνα παραμυθά που θ’ απολαύσουμε μπροστά μας.

Για περισσότερες... αποκαλύψεις και φωτογραφίες, επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα στο Facebook.

Πηγή: ert.gr

v