10 καθημερινά μποτάκια μέχρι 50 ευρώ

10 καθημερινά μποτάκια μέχρι 50 ευρώ

Τα μποτάκια έχουν κατακτήσει μια θέση στην παπουτσοθήκη και στα πόδια μας τα τελευταία χρόνια. Και όχι άδικα, αφού συνδυάζουν δύο βασικά χαρακτηριστικά: την άνεση και το στιλ ενώ μπορούν να φορεθούν πιο εύκολα από τις μπότες που κάποιες φορές μας περιορίζουν.

Δείτε δέκα οικονομικές και στιλάτες προτάσεις για να «βγάλετε» τον χειμώνα με την άνεση στα πόδια σας.

1.  Σουέντ μποτάκια με δέσιμο και χαμηλό τακούνι



Το σουέντ είναι μια από τις φετινές τάσεις της μόδας που θα φορεθούν και στα παπούτσια. Αν θέλετε να ξεφύγετε από το κλασικό και αυστηρό μαύρο, επιλέξτε το καφέ ανοιχτό που ταιριάζει με όλα τα χρώματα. Επειδή έχουν πιο στενή εφαρμογή, συνδυάζονται ιδανικά με φούστες, φορέματα, κολάν ή παντελόνια σε γραμμή pencil.

Τιμή: 49,95 ευρώ.

Θα τα βρείτε στα καστήματα Zara ή online εδώ. 

2. Ψηλά μποτάκια με άνετο, φαρδύ τακούνι



Με μύτη πιο μυτερή και πιο θηλυκό κόψιμο είναι η κατάλληλη επιλογή αν θέλετε κάτι λίγο πιο επίσημο αλλά και άνετο. Ταιριάζουν με όλα ενώ μπορούν να φορεθούν και από τις γυναίκες που δεν το «έχουν» με τα ψηλά παπούτσια γιατί το φαρδύ τακούνι είναι πολύ πιο άνετο.

Αναζητήστε τα στα καταστήματα Stradivarius ή στο e-shop.

Τιμή: 29,95 ευρώ.

3. Navy μποτάκια για casual ντύσιμο



Το σκούρο μπλε είναι το κατάλληλο χρώμα για να ξεχωρίσετε τον χειμώνα. Προτιμήστε τα αν πρώτο σας μέλημα είναι η άνεση αλλά και η ζέστη, αφού η εσωτερική γούνα τους θα σας προστατεύει από το κρύο. Λεπτομέρεια: ο άσπρος πάτος που φέτος φοριέται πολύ. Συνδυάστε το με τζιν ή casual καθημερινά παντελόνια.

Αγοράστε τα online από εδώ.

Τιμή: 49,50 ευρώ.

4. Κρόσια για boho στιλ



Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, αν έχετε πιο εναλλακτικό στιλ, προτιμήστε μποτάκια με λεπτομέρειες, όπως τα κρόσια και τη χρυσή λεπτομέρεια στο τακούνι. Συνδυάστε με αξεσουάρ σε αντίστοιχο στιλ, όπως μια τσάντα πουγκί.

Θα τα βρείτε σε προσφορά (στη μισή τιμή) στο e-shop της Migato.

 Τιμή: 35 ευρώ.

5. Αρβυλάκια τα κλασικά



Ή αλλιώς τα bikers bike, είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας και για ροκ εμφανίσεις. Ταιριάζουν σχεδόν με τα πάντα και δεν θα σας περιορίσουν, ό,τι και να φορέσετε!

Βρείτε τα online στο Voi Noi

Τιμή: 20 ευρώ.

6. Μποτάκι τύπου Ugg για άνεση



Τα δημοφιλή μποτάκια φαίνεται ότι έχουν πολλές γυναίκες υποστηρίκτριες που τα δεν τα αποχωρίζονται όλο τον χειμώνα. Επιλέξτε μια οικονομική εκδοχή τους σε χρώμα κάμελ. Η γούνινη επένδυση προσφέρει άνεση και φυσικά ζεστασιά.

Θα τα βρείτε στο Bozikis.gr

Τιμή: 10 ευρώ.

7.  Βελουτέ μποτάκια με εσωτερικό τακούνι



Αν θέλετε να προσθέσετε λίγα εκατοστά στο ύψος σας χωρίς να το καταλάβει κανείς, τα «κρυφά» τακούνια θα σας βοηθήσουν να ψηλώσετε. Όσες γυναίκες τα έχουν δοκιμάσει, ισχυρίζονται πως είναι πιο άνετα από τα κλασικά εξωτερικά τακούνια.

Αγοράστε τα online από το Shooz4all.

Τιμή: 33,90 ευρώ.

8.  Δερμάτινα ankle boots με έλασμα



Με λεπτομέρεια- κέντημα στο πλάι, ειδικό ελαστικό έλασμα για να φοριούνται εύκολα και φαρδύ τακούνι για άνεση, είναι η ιδανική επιλογή για τις γυναίκες που δεν είναι φίλες των «ψηλοτάκουνων». Στα θετικά τους, η συμφέρουσα τιμή για την ποιότητά τους.

Βρείτε το εδώ

Τιμή: 50 ευρώ.

9. Ένα… υπερυψωμένο μποτάκι- μοκασίνι



Αν ακολουθείτε πιστά τη μόδα, πρέπει να το αποκτήσετε! Είναι μποτάκια- μοκασίνια δύο σε ένα με χοντρό τακούνι. Το κύριο υλικό τους είναι το δέρμα καστόρι ενώ τα κορδόνια, εκτός από στιλ σας δίνουν την ευκαιρία να τα αυξομειώνετε ανάλογα με το πώς θα τα φορέσετε: πιο άνετα αν τα συνδυάσετε με παντελόνι και πιο στενά αν τα ταιριάξετε με φούστα.

Θα τα βρείτε εδώ. 

Τιμή: 40 ευρώ.

10. Μποτάκια με... ροκ διάθεση

Τρουκς, αγκράφες, γούνα και χρυσές λεπτομέρειες για τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν το στιλ τους πιο ροκ. Το καλό είναι ότι αν τα φορέσετε, δεν χρειάζεστε κάποιο άλλο εντυπωσιακό αξεσουάρ. 

Θα το βρείτε online εδώ

Τιμή: 55,95 ευρώ. 

 

v