10 «ζουμερές» γυναίκες που κατέκτησαν την πασαρέλα!

10 «ζουμερές» γυναίκες που κατέκτησαν την πασαρέλα!

Για πολλούς, το τέλειο σώμα μιας γυναίκας έχει τον σωματότυπο της Barbie: λεπτά πόδια, σμιλεμένους μηρούς, αισθησιακούς γλουτούς, επίπεδη κοιλιά και φυσικά πλούσιο μπούστο! Όμως, δέκα γυναίκες αποφάσισαν να καταπατήσουν τους υπερβολικούς κανόνες ομορφιάς και να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ με τις «ζουμερές» σιλουέτες τους. Εξάλλου, ακόμα και η... επιστήμη συμφωνεί μαζί τους, αφού μετά από μετρήσεις, οι ειδικοί κατέληξαν ότι το ιδανικό σώμα μιας γυναίκας έχει καμπύλες!

Τις επικροτούμε επειδή αποδέχονται τον εαυτό τους ακριβώς όπως είναι, τις θαυμάζουμε για την θηλυκότητα και τη γοητεία τους και ελπίζουμε να κάνουν την αρχή για να εκπροσωπούνται πλέον στον χώρο της μόδας οι «αληθινές» γυναίκες, οι οποίες, μεταξύ μας, μας φαίνονται περισσότερο σέξι. Δείτε τις να ποζάρουν σε άκρως θηλυκές πόζες με εσώρουχα, μαγιό και αισθησιακά ρούχα και πάρτε μαθήματα αυτοπεποίθησης:

1. Anastasia Vinogradova 

2. Marquita Pring

3. Katya Zharkova

4. Shareefa J

5. Liris Crosse

6. Kortnie Coles

7. Jada Sezer

8. Felicity Hayward

9. Stefania Ferrario

10. Chloe Marshall

Ακόμα έχετε αμφιβολίες; Ρωτήστε το πλησιέστερο αρσενικό για μια ειλικρινή, αντρική γνώμη. Θα δείτε ότι έχουμε δίκιο -και θα εκτιμήσετε λίγο παραπάνω τις καμπύλες σας!

Πηγή: Brightside.me

v