8 τέλεια δωράκια για τις δασκάλες των παιδιών

8 τέλεια δωράκια για τις δασκάλες των παιδιών

Από τη γλυκιά νηπιαγωγό ως την αυστηρή φιλόλογο και τη δασκάλα του πιάνου, οι δασκάλες των παιδιών μας νιώθουμε συχνά ότι έχουν προσφέρει πολλά. Τώρα που η σχολική χρονιά φτάνει στη δύση της είναι μια λαμπρή ευκαιρία να πάρετε ένα δώρο στη δασκάλα/ την προπονήτρια/ τη νηπιαγωγό του παιδιού, λέγοντας έτσι ένα μικρό «ευχαριστώ».

Επειδή τα ακριβά στιλό είναι βαρετά και τα λουλούδια θα μαραθούν, εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 8 δωράκια που θα πουν το «ευχαριστώ» σας πρωτότυπα κι αγαπησιάρικα. Ρίξτε μια ματιά:

Τσάντα που χωράει τα πάντα

Μια μεγάλη τσάντα είναι πάντα χρήσιμη και οι τσάντες στην γκαρνταρόμπα μας ποτέ δεν είναι αρκετές. Αν πιστεύετε ότι η δασκάλα του παιδιού θα εκτιμούσε ένα τέτοιο πρακτικό δώρο, φροντίστε να αγοράσετε κάτι σχετικά ουδέτερο χρωματικά και στιλιστικά.



Μια οικονομική επιλογή, είναι αυτή η μαύρη τσάντα που εντοπίσαμε στα Bershka.

Δείτε εδώ περισσότερα.

Τιμή: 15,99€

Θερμαινόμενη Εστία USB και κούπα…

Μπορεί αυτή η πρόταση να μην είναι ακριβώς αυτό που λέμε «γλυκιά» και «χαριτωμένη», μπορούμε όμως να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα δώσει χαρά σε κάθε λάτρη του καφέ που δουλεύει ώρες εκτός σπιτιού. Η θερμαινόμενη εστία κρατάει το ρόφημα ζεστό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και η δασκάλα ή ο δάσκαλος του παιδιού θα σας ευγνωμονούν.



Δείτε περισσότερα στο site του Octopus.

Τιμή: 19€

…Ή φτιάξτε μία που να γράφει:

«Χρειάζεται να είσαι μεγάλος δάσκαλος για να διδάξεις μικρά μυαλά»

Βιβλιαράκι για τα παιδιά της

Αν γνωρίζετε ότι η εκπαιδευτικός για την οποία προορίζεται το δώρο έχει μικρά παιδιά, τότε μπορείτε να της αγοράσετε ένα βιβλιαράκι για την βιβλιοθήκη του μικρού της. Οι επιλογές είναι, προφανώς, χιλιάδες. Ωστόσο, εμείς (με δυσκολία) ξεχωρίζουμε το βιβλίο «Μεγάπολις» από τις εκδόσεις Κόκκινο (που πρέπει οπωσδήποτε να ξεψαχνίσετε, αν δεν το έχετε ήδη κάνει).



To βιβλίο «ξεδιπλώνεται» κάθετα και αποκαλύπτει 3 μέτρα ευρηματικής κι εντυπωσιακής εικονογράφησης. Είναι καλαίσθητο, είναι εκπαιδευτικό, είναι φοβερά πρωτότυπο: είναι ένα δώρο-κελεπούρι.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Τιμή: 14,78€

Ή ένα γλαστράκι που τα λέει όλα

Αγοράστε ένα λουλουδάκι της επιλογής σας από το κοντινότερό σας φυτώριο, φυτέψτε το σε μια γλαστρούλα και… χειροτεχνήστε πάνω της.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να γράψετε με κιμωλία «Ευχαριστώ που με βοηθήσατε να ανθίσω», όπως στη φωτογραφία.  

Διακοσμητικό για το γραφείο της με το μήνυμα της επιλογής σας

Δωράκι επίσης προσωπικό και πρωτότυπο, αυτό το διακοσμητικό είναι ιδανικό αν θέλετε η αγάπη σας να μείνει για πάντα στην καρδιά και το γραφείο της αγαπημένης παιδαγωγού του παιδιού.



Θα το παραγγείλετε από το κατάστημα χειροποίητων Artistegifts -δείτε εδώ αναλυτικότερα.

Τιμή: 23.76€ συν 6€ για τη χάραξη μηνύματος στην πλακέτα.

Το πιο… δασκαλίστικο βιβλίο απ’ όλα

Κατ’ αρχάς, αν δεν το έχετε ήδη διαβάσει, να το διαβάσετε, γιατί πρόκειται για μια γλυκόπικρη ματιά στη ζωή των μικρών μαθητών ενός πραγματικά τρυφερού δασκάλου της Νότιας Ιταλίας. Πρόκειται για μια συλλογή εκθέσεων μαθητών Δημοτικού που με την λάθος σύνταξη και τα πιο σωστά λόγια, γράφουν για τις μαμάδες, τους μπαμπάδες, το σχολείο, τη φτώχεια, τους πολιτικούς, τον Θεό και τη χώρα τους.  Λέγεται «Εγώ ελπίζω να τη βολέψω» και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γνώση.



Δείτε εδώ περισσότερα. 

Τιμή (βιβλιοπωλείου Πολιτείας): 6,32€

Σκουλαρίκια «Καλό Καλοκαίρι»

Στο κατάστημα soφαν βρήκαμε και ξεχωρίσαμε τα σκουλαρίκια της φωτογραφίας που εύχονται… από μόνα τους «Καλό καλοκαίρι» σε δασκάλες με νεανικό στιλ.



Μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ

Τιμή: 14€

Πείτε «ευχαριστώ» με ένα τελάρο κεντήματος

Αποχαιρετίστε τη σχολική χρονιά που τελειώνει και καλωσορίστε το καλοκαίρι που έρχεται με ένα τελάρο κεντήματος με σχέδιο εμπνευσμένο απ’ τα σχολικά τετράδια. Το σχέδιο που βλέπετε στη φωτογραφία είναι ενδεικτικό, αφού η δημιουργός σάς δίνει τη δυνατότητα πλήρους εξατομίκευσης του δώρου.



Θα το παραγγείλετε από εδώ.

Τιμή: 18€

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v