Η Ελλάδα απέκτησε το δικό της ολοκαίνουριο Μουσείο Παιχνιδιών!

Η Ελλάδα απέκτησε το δικό της ολοκαίνουριο Μουσείο Παιχνιδιών!

Η απάντηση των παιδιών αν τους προτείνετε να επισκεφθείτε ένα μουσείο, θα είναι σίγουρα ένα ξερό «όχι». Αν τους πείτε ότι θα πάτε στο Μουσείο... Παιχνιδιών, όμως, το πιθανότερο είναι ότι το «όχι» θα γίνει ένα ενθουσιώδες «ναι» και ότι δεν θα ξεκολλάνε από εκεί. Το Μουσείο Παιχνιδιών στη Ρόδο, λοιπόν, άνοιξε και περιμένει μικρούς και μεγάλους να το επισκεφθούν!

Θα κάνετε ένα ταξίδι στην ιστορία των παιχνιδιών, ξεκινώντας από την μακρινή δεκαετία του 1930 και φτάνοντας μέχρι τη δεκαετία του 1990. Εκεί τα παιδιά θα δουν πώς έπαιζαν οι προκάτοχοί τους και εσείς θα πείτε ένα «γεια» στον αγαπημένο σας Πάκμαν! Εκτός από τα εκθέματα, υπάρχει μία ειδική αίθουσα στην οποία τα πιτσιρίκια μπορούν να παίξουν με αγαπημένα παιχνίδια και να φτιάξουν χειροτεχνίες την ίδια ώρα που οι γονείς απολαμβάνουν τη μοναδική θέα έξω.

Αν βρεθείτε στη Ρόδο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές, μην ξεχάσετε να το επισκεφθείτε! Το Μουσείο βρίσκεται στον δρόμο Αρχίπολης- Ψίνθου και παραμένει ανοιχτό καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα και έχει δωρεάν είσοδο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην αντίστοιχη ομάδα στο Facebook , όπου μπορείτε να χαζέψετε και τις φωτογραφίες των δικών σας παιχνιδιών, αλλά και στο τηλέφωνο 698 5702210.

Πάρτε μια γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v