Γιατί τα παιδιά δεν πρέπει να τρώνε τα νύχια τους: Ένα βίντεο-σοκ

Γιατί τα παιδιά δεν πρέπει να τρώνε τα νύχια τους: Ένα βίντεο-σοκ

Όταν γίνεσαι γονιός, ανακαλύπτεις με έκπληξη πόσα αηδιαστικά πράγματα μπορεί να κάνει ένα παιδί. Από πάνες που δεν είναι και τόσο απορροφητικές όταν είναι μωρό, μέχρι μύξες και εμετούς που σκουπίζονται πάνω σου μεγαλώνοντας, οι γονείς αναγκάζονται να συνηθίσουν σε όλα αυτά που μέχρι τότε τους φάνταζαν εντελώς σιχαμένα. Τίποτα, όμως, δεν σας έχει προετοιμάσει γι’αυτό που θα δείτε παρακάτω.

Ο λόγος για την Sara Guidry, μια μαμά από τη Louisiana της Αμερικής, η οποία κοινοποίησε πρόσφατα δύο βίντεο, στα οποία δείχνει πώς ανακάλυψε και αφαίρεσε από το στόμα του γιου της Kale 32 νύχια, τα οποία όπως φαίνεται είχε φάει και με κάποιον τρόπο είχαν σφηνώσει στα ούλα του. Τα σοκαριστικά βίντεο που θα δείτε παρακάτω έχουν λάβει εκατοντάδες χιλιάδες κοινοποιήσεις και εκατομμύρια views.

Βίντεο 1:



Βίντεο 2:



Όπως η ίδια γράφει στο σχετικό δημοσίευμα, στη σελίδα της στο Facebook, «Ο Kale μας κρατά πάντα σε επαγρύπνηση. Κοιτάζοντας μέσα στο στόμα του, είδα κάτι άσπρο στα ούλα του. Πήρα ένα τσιμπιδάκι φρυδιών και το τράβηξα. Έμοιαζε με νύχι. Συνέχισα και έβγαλα άλλα 4. Στη συνέχεια, έψαξα περισσότερο και βρήκα και σε άλλα σημεία. Τη δεύτερη φορά έβγαλα περίπου 27. ΝΑΙ 27! Ο οδοντίατρος δεν είχε ξαναδεί κάτι τέτοιο. Συμπεράναμε ότι ο Kale τρώει τα νύχια του και παίζει με αυτά στο στόμα του. Προφανώς τα σπρώχνει με τη γλώσσα μέσα στα ούλα του. Τα νύχια διαπερνούν το δέρμα και χώνονται ανάμεσα στα πρώτα του δοντάκια και στα μόνιμα που δεν έχουν βγει ακόμα. Μην αφήνετε τα παιδιά σας να τρώνε τα νύχια τους! Γιατί; Η απάντηση -αν αντέχετε να δείτε- στα βίντεο».

Πηγή: scarymommy.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v