«Δεν έχω έννοια, μόνο Mustela!»

«Δεν έχω έννοια, μόνο Mustela!»

Κάθε γυναίκα, όταν γίνεται μητέρα, βάζει σε προτεραιότητα το νεογέννητο μωράκι της. Αγχώνεται, νοιάζεται και αγωνιά να του προσφέρει την καλύτερη καθημερινή φροντίδα.
Τα προϊόντα της Mustela ήρθαν για να απαλύνουν τις καθημερινές αγωνίες μιας μανούλας. Βασισμένη σε πολύχρονη έρευνα και με συστατικά φυσικής προέλευσης, είναι η απάντηση στην ερώτηση κάθε μητέρας «ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα για εμένα και το παιδί μου;». Η Mustela, η Nο1 επιλογή των μαμάδων στη Γαλλία, με νέες φόρμουλες πάλι στην Ελλάδα.

Με 60 χρόνια εμπειρίας στην περιποίηση του δέρματος για μωρά, παιδιά και μέλλουσες μαμάδες, γνωρίζει καλά τις ανάγκες τους και προσφέρει μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, για κάθε τύπο δέρματος των μωρών (κανονικό, ξηρό και ατοπικό), αλλά και των νέων μαμάδων, καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Τα προϊόντα της είναι υποαλλεργικά χωρίς PARABEN, PHTHALATE και άλλα αμφισβητούμενα συστατικά, με συστατικά φυσικής προέλευσης. Με γνώμονα τα αποτελέσματα των πρόσφατων ερευνών, η Mustela δημιούργησε προϊόντα που ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες απαιτήσεις για υψηλή ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, πάντα υπό δερματολογική και παιδιατρική επίβλεψη.

Αναζητήστε τις εξειδικευμένες σειρές προϊόντων Mustela στα φαρμακεία.

v