10 ένοχα μυστικά απ' την καθημερινότητα κάθε γυναίκας

10 ένοχα μυστικά απ την καθημερινότητα κάθε γυναίκας

Όταν είσαι γυναίκα, προσπαθείς να ανταπεξέλθεις σε όλους τους ρόλους και να διατηρήσεις παράλληλα τη θηλυκότητά σου, κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Γι’ αυτό, κάποιες φορές, είτε προσπαθούμε να βρούμε κάποιους έξυπνους τρόπους να κρύψουμε τις ατέλειές μας είτε προτιμάμε απλώς να τεμπελιάσουμε. Τα παρακάτω σκίτσα θα μιλήσουν στην... τεμπέλικη πλευρά σας.

Ξύρισμα μόνο στα σημεία που φαίνονται

Γιατί να ξυρίσεις ολόκληρο το πόδι όταν το μόνο σημείο που θα φανεί από το κοντό παντελόνι σου, είναι η γάμπα; Χάσιμο χρόνου και περιττός κόπος. Έτσι κι αλλιώς, κανείς δεν θα το καταλάβει.

Η καρέκλα που έχει αναλάβει χρέη κρεμάστρας

Κάθε κορίτσι/ κοπέλα/ γυναίκα έχει μια τέτοια καρέκλα στο δωμάτιό της. Και η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάτι πιο βολικό: έχεις άμεση πρόσβαση σε όλα σου τα ρούχα, καθαρά ή φορεμένα…



«Θα λουστώ αύριο, αντέχουν μια μέρα ακόμα»

Μια ατάκα που όλες έχουμε πει -ή μάλλον σκεφτεί- αρκετές φορές. Το ξηρό σαμπουάν και οι ψηλοί κότσοι μας βοηθούν στην προσπάθειά μας να τρενάρουμε το λούσιμο όσο περισσότερο μπορούμε.



Όταν δανειζόμαστε τα πράγματα του συντρόφου μας

Οι άντρες δεν είναι παρατηρητικοί, οπότε γιατί να μην το εκμεταλλευτούμε, παίρνοντας τα πράγματά τους... όταν υπάρχει ανάγκη φυσικά!



Αχ, αυτό το ξυπνητήρι

Στο πρώτο χτύπημα κλείνεις το ξυπνητήρι, δεύτερο χτύπημα κοιμάσαι ήδη, στο τρίτο χτύπημα το μάτι ανοίγει και θα έπρεπε να 'χες ήδη φύγει!



«Σήμερα θα φτιάξω τη ντουλάπα μου»

Το μεγαλεπήβολο αυτό σχέδιο ξεκινάει με την εξής σκέψη: θα βγάλω όλα τα ρούχα από τη ντουλάπα, θα ξεχωρίσω ποια θα δώσω, ποια θα πετάξω γιατί είναι σκισμένα/ κατεστραμμένα και ποια θα κρατήσω. Όμως, «όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια, ο Θεός γελάει», λένε και μάλλον έχουν δίκιο.

Η έξοδος του Σαββάτου εξελίσσεται κάπως έτσι…

Μεγαλώνοντας, περνάς όλο και περισσότερα Σάββατα στα ζεστά, φορώντας την αγαπημένη σου σκισμένη φόρμα, βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά στο λάπτοπ και απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σου «απαγορευμένα» φαγητά. Μόνη σου. Και σ’ αρέσει!



Οικονομία στα ρούχα

Έστω και μία φορά στη ζωή μας, κάποια γυναίκα, κάπου, κάποτε έχει φορέσει το παλιό της φανελάκι/ μπλουζάκι/ πουλόβερ που πλέον προορίζεται μόνο για χρήση πιτζάμας, την επόμενη μέρα για να βγει βόλτα. Χωρίς να κάνει μπάνιο.

Αλλά και στο makeup

Σε παίρνει ο ύπνος πριν ξεβαφτείς. Το μαξιλάρι, τα σεντόνια και το πάπλωμα είναι οι μάρτυρες αυτού του ατοπήματός σου. Το επόμενο πρωί, ξυπνάς αργά, δεν έχεις χρόνο να ξεβαφτείς και να βαφτείς από την αρχή κι έτσι απλώς «επιδιορθώνεις» το χτεσινό βάψιμο:

Το μυστήριο με τη μονή κάλτσα

Πώς γίνεται να χάνεται κάθε φορά η μία κάλτσα;



Πηγή: Brightside.me

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v