Το κρεβάτι που κάθε γονιός θέλει να αποκτήσει κυκλοφόρησε!

Το κρεβάτι που κάθε γονιός θέλει να αποκτήσει κυκλοφόρησε!

Δεν είναι μονό, διπλό ούτε υπέρδιπλο. Το κρεβάτι που βλέπετε στη φωτογραφία το έχουν ονειρευτεί πολλοί γονείς γιατί υπόσχεται ότι θα κάνει τον ύπνο με τα παιδιά πολύ πιο άνετο κι έτσι δεν θα χρειάζεται να στριμώχνονται στη μια άκρη του. Το εν λόγω κρεβάτι, λοιπόν, χωράει πέντε (τουλάχιστον) άτομα και δίνει ελπίδα για περισσότερο ύπνο στις μαμάδες και τους μπαμπάδες του κόσμου. Και ναι, έχει κυκλοφορήσει στην αγορά.

Ανήκει στη σειρά Ace Collection, που φυσικά, εκτός από κρεβάτια περιλαμβάνει και τα απαραίτητα υπερμεγέθη πλαίσια και σεντόνια που δύσκολα θα βρείτε αλλού στην αγορά. Το κρεβάτι που βλέπετε στην πάνω φωτογραφία, μάλιστα ονομάζεται “Ace Family Size” και έχει πλάτος 365 εκατοστά και μήκος 203 εκατοστά. Για να πάρετε μια ιδέα, είναι σαν να έχετε «κολλήσει» δύο King Size κρεβάτια.

Αν τα 2 μέτρα μήκος σας φαίνονται κοντά, μπορείτε μάλιστα να παραγγείλετε το “Ace Player Option” που θα επιμηκύνει το κρεβάτι σας κατά 71 εκατοστά ακόμα.

Αν πάλι σας φαίνεται υπερβολή, το αμέσως προηγούμενο σε μέγεθος "Ace Size" είναι 81 εκατοστά μεγαλύτερο από ένα κλασικό King Size κρεβάτι (κάτω φωτό).



Όσον αφορά το κόστος του, ξεκινά από το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 1700 ευρώ και μπορεί να φτάσει μέχρι τα 3800 ευρώ ενώ προς το παρόν είναι διαθέσιμο μόνο στην Αμερική.

Το εύλογο ερώτημα, όμως, είναι άλλο: υπάρχουν πολλές κρεβατοκάμαρες που θα χωρούσαν άνετα ένα κρεβάτι με πλάτος 3 μέτρα;

Πηγή: kidspot.com.au

v