Αυτές είναι οι αργίες του 2018!

Αυτές είναι οι αργίες του 2018!

Είναι κατάλοιπο των σχολικών μας χρόνων; Ίσως. Είναι αφορμή για να δούμε αν μπορούμε να ξεκλέψουμε ένα τριήμερο για να οργανώσουμε κανένα ταξιδάκι; Ίσως. Ό,τι κι αν είναι, οι περισσότεροι από εμάς, με το που μπαίνει ο καινούριος χρόνος, ξεκοκκαλίζουμε το ημερολόγιο για να δούμε αν οι αργίες του μας συμφέρουν. Τα νέα που σας φέρνουμε δεν είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για το 2018, γιατί οι Δευτέρες και οι Παρασκευές δεν έχουν την τιμητική τους στις φετινές αργίες για να «κουμπώσουν» ωραιότατα με ένα σαββατοκύριακο.

*Φωτογραφία: magazynprzestrzen.pl

Αρχίζουμε, λοιπόν:

Σάββατο 6 Ιανουαρίου: Θεοφάνεια

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου: Καθαρά Δευτέρα

Κυριακή 25 Μαρτίου: Επέτειος της Επανάστασης του 1821

Παρασκευή 6 Απριλίου: Μεγάλη Παρασκευή

Κυριακή 8 Απριλίου: Πάσχα

Δευτέρα 9 Απριλίου: Δευτέρα του Πάσχα

Τρίτη 1 Μαΐου: Πρωτομαγιά

Δευτέρα 28 Μαΐου: Αγίου Πνεύματος

Τετάρτη 15 Αυγούστου: Κοίμηση της Θεοτόκου

Κυριακή 28 Οκτωβρίου: Επέτειος του «Όχι»

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου: Χριστούγεννα

Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου: Δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων

-Συνοψίζοντας, έχουμε και λέμε: το 2018, μόνο οι καθιερωμένες και δεδομένες αργίες της Καθαράς Δευτέρας και του Αγίου Πνεύματος στις 28 Μαΐου (που πάντα πέφτουν Δευτέρα), θα δώσουν την ευκαιρία στους τυχερούς να απολαύσουν δύο τριήμερα ξεκούρασης.

-Το κλασικό τετραήμερο του Πάσχα αρχίζει για τους τυχερούς που κάθονται από την Μεγάλη Παρασκευή στις 6 Απριλίου (σημειώνεται ότι δεν είναι υποχρεωτική αργία για όλους και ότι τα μαγαζιά ανοίγουν μετά την αποκαθήλωση) μέχρι τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου.

-Οι εθνικές γιορτές της 25ης Μαρτίου και της 28ης Οκτωβρίου μας τα «χαλάνε» αφού πέφτουν Κυριακή. Η Πρωτομαγιά πάλι θα μας χαρίσει μία μέρα ξεκούρασης την Τρίτη 1 Μαΐου. Τρίτη πέφτουν και τα Χριστούγεννα ενώ Τετάρτη είναι επίσης αργία.

Πηγή: in2life.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v