13χρονη καρκινοπαθής συγκέντρωσε δώρα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο!

13χρονη καρκινοπαθής συγκέντρωσε δώρα για παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο!

Ένα χρόνο αφότου διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο το 2020, η Harper Mathis  ξεκίνησε μια εκστρατεία συλλογής παιχνιδιών για τους μικρούς ασθενείς του νοσοκομείου C.S. Mott Children's Hospital που παλεύουν με τον καρκίνο.

Το 13χρονο κορίτσι κατάφερε να συγκεντρώσει φέτος γύρω στα 3.000 παιχνίδια! Σημαντικός υποστηρικτής των προσπαθειών της είναι το αστυνομικό τμήμα του Αν Άρμπορ στο Μίσιγκαν που ανέλαβε να φέρει όλα τα δώρα στο νοσοκομείο.

«Έχω δεχθεί τεράστια αγάπη και υποστήριξη σ' αυτό το δύσκολο ταξίδι και σκοπεύω πάντα να ανταποδίδω το καλό που μου κάνουν», είπε η έφηβη χαμογελώντας.

Η Harper διαγνώστηκε με μυελοβλάστωμα τον Ιούλιο του 2020. Η χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου ήταν επιτυχής. Ωστόσο, μετά από ένα χρόνο χημειοθεραπείας και ακτινοβολίας οι εξετάσεις της τον Απρίλιο έδειξαν ότι ο καρκίνος είχε επιστρέψει.

Παρά την ψυχική και σωματική της ταλαιπωρία η 13χρονη αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ζωής με χαμόγελο και δεν κάνει ό,τι περνάει απ' το χέρι της για να προσφέρει αγάπη και καλοσύνη στους γύρω της.

Πηγή: clickondetroit.com

v