«Όταν έγινα μαμά, κατάλαβα ποιες είναι οι πραγματικές μου φίλες»

«Όταν έγινα μαμά, κατάλαβα ποιες είναι οι πραγματικές μου φίλες»

Η φιλία είναι ιερή, αλλά, δυστυχώς, όχι για όλους. Μια γυναίκα που προδώθηκε από πολλές φίλες της, όταν τους ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος, μοιράζεται την ιστορία της που, είχε καλή κατάληξη.

«Έμειν έγκυος λίγο πριν τα 30. Ήμουν η πρώτη στην παρέα και, παρόλο που η εγκυμοσύνη μου δεν ήταν προγραμματισμένη, είχα χαρεί πολύ. Ωστόσο, πολλές από τις φίλες μου δεν συμμερίζονταν την χαρά μου.

Υπήρχε αρνητισμός γύρω μου. Πολλοί έλεγαν ότι είναι νωρίς και προσπαθούσαν να με πείσουν ότι το να κρατήσω το μωρό μου θα ήταν ένα τεράστιο λάθος. Ευτυχώς, είχα στο πλευρό μου δυο καλές φίλες, οι οποίες ήταν τόσο ενθουσιασμένες όσο και εγώ.

Όταν έμαθα ότι μια ''φίλη'' μου διασκέδαζε με αρνητικό τρόπο με την κατάστασή μου, έπαθα σοκ. Μάλιστα, έμαθα ότι έλεγε στους γνωστούς μας ότι ''δεν θα ήταν ποτέ τόσο ανόητη ώστε να αφήσει κάτι τέτοιο να της συμβεί και ότι η σχέση μου ήταν καταδικασμένη''.

Δεν σκέφτηκα ούτε λεπτό να κρατήσω έναν τέτοιο άνθρωπο στη ζωή μου. Διέκοψα αμέσως τις επαφές μας.

Όταν γεννήθηκε ο γιος μας, με τον άντρα μου συνειδητοποίησαμε ποιοι ήταν πραγματικά δίπλα μας. Ποιοι χάρηκαν μέσα από την καρδιά τους.

Τρία χρόνια μετά, πολλοί από αυτούς περιμένουν το πρώτο τους μωράκι και ζητούν τις συμβουλές μας. Εμείς είμαστε πιο αγαπημένοι από ποτέ και σίγουροι για τον εαυτό μας, αλλά και για τους ανθρώπους που έχουμε στον κύκλο μας.»

Πηγή: yourtango.com

v