Έμεινε έγκυος στο 6ο, όταν τα 5δυμά μωρά της ήταν 12 μηνών! 

Έμεινε έγκυος στο 6ο, όταν τα 5δυμά μωρά της ήταν 12 μηνών!

Η Haylee και ο σύζυγός της, Shawn, μεγάλωναν τα 5δυμα μωράκια τους που απέκτησαν με εξωσωματική, έπειτα από χρόνια υπογονιμότητας, νιώθοντας πως η οικογένειά τους ήταν πλήρης.

Όταν ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα της 6ης εγκυμοσύνης, η μαμά νόμιζε πως είχε κολλήσει κάποια ίωση, καθώς οι γιατροί της είχαν ξεκαθαρίσει πως είναι αδύνατο να μείνει έγκυος φυσικά. Ωστόσο, το τεστ εγκυμοσύνης που έκανε τον Ιανουάριο, είχε άλλη άποψη! 

Οι δύο γονείς σοκαρίστηκαν με τα νέα της εγκυμοσύνης, και η πρώτη τους σκέψη ήταν μήπως περιμένουν πάλι πολλά μωρά! Ο γυναικολόγος που επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη, όμως, τους καθησύχασε πως αυτή τη φορά περίμεναν μόνο ένα μωράκι - ένα κοριτσάκι. 

Όσο για τα πεντάδυμά, η μαμά τους μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Όλοι με ρωτάνε πώς τα καταφέρνω με 5δυμα, αλλά δεν δυσκολεύομαι τόσο. Είναι πολύ ήσυχα και όλη μέρα παίζουν και γελούν. Δεν με τρομάζει ακόμα ένα παιδί στο σπίτι... Αυτό που με τρομάζει είναι η εγκυμοσύνη με 5 μωρά που χρειάζονται ακόμα αγκαλιά και πολλή φροντίδα», είπε. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

v