Από τότε που άρχισα να βγαίνω μόνη μου ο άντρας μου έγινε άλλος άνθρωπος

Από τότε που άρχισα να βγαίνω μόνη μου ο άντρας μου έγινε άλλος άνθρωπος
Ερώτηση:

***Κάντε τη δική σας ερώτηση στην ειδικό, αν κάποιο πρόβλημα στη σχέση σας, σας απασχολεί!*** 

Έχω 30 χρόνια διαφορά με τον άντρα μου. Δεν ζήλευε ποτέ, πάντα ήμασταν όμως μαζί. Πήγαινα το πολύ για καφέ και όχι βράδυ. Αποφάσισα από τον Οκτώβριο να βγαίνω με φίλες για φαγητό ή ποτό, μέχρι μια νορμάλ ώρα για εμένα, δηλαδή 12. Από τότε ξεκίνησαν καυγάδες και δεν με αφήνει να βγαίνω. Δεν έχω δώσει ποτέ δικαίωμα ούτε έκανα αυτόν το γάμο από συμφέρον. Έχω δική μου επιχείρηση - δεν είχα ανάγκη να πιαστώ κάπου οικονομικά. Έγινε πολύ χειριστικός, με μειώνει και μπροστά σε κόσμο είναι άλλος άνθρωπος! Ξέρω ότι θα μου πείτε να χωρίσω... ήθελα τη γνώμη σας. 

Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Αυτό που μπορώ να σας πω με βάση το μήνυμά σας είναι ότι η σχέση σας χρειάζεται δουλειά.

Εσείς ξέρετε πολύ καλύτερα τους λόγους που σας οδήγησαν να επιλέξετε τον σύντροφό σας. Εσείς ξέρετε ποια είναι τα δυνατά σας στοιχεία και ποιες είναι οι δυσκολίες σας. Εσείς ξέρετε εάν θέλετε να χωρίσετε ή να δεσμευτείτε ακόμη πιο ουσιαστικά μεταξύ  σας.

Η γνώμη μου λοιπόν είναι να υπερασπιστείτε την επιλογή σας και να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις σχέσεις  σας.

 Σας ευχαριστώ

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v