Κορωπί: άγριος καβγάς μεταξύ 2 μαθητών στο διάλειμμα - ο ένας έβγαλε μαχαίρι

Κορωπί: άγριος καβγάς μεταξύ 2 μαθητών στο διάλειμμα - ο ένας έβγαλε μαχαίρι

Άλλο ένα περιστατικό βίας μεταξύ μαθητών σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, αυτή τη φορά, στο 2ο Λύκειο Κορωπίου που βρίσκεται στο Κίτσι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, δύο μαθητές συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός από αυτούς, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο άλλος συνελήφθη.

Για τον λόγο αυτό μάλιστα εκλήθη από τη διεύθυνση του σχολείου περιπολικό. Χθες για το περιστατικό συνεδρίασε ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου, ενώ το θέμα, όπως είναι φυσικό, έλαβε διαστάσεις στην τοπική κοινωνία.

Πώς έγινε το περιστατικό στο Κορωπί

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαφορά των δύο παιδιών -μαθητών της Α' Λυκείου- δημιουργήθηκε το βράδυ του Σαββάτου εκτός σχολείου.

Στο τέλος κάποιου από τα διαλείμματα της Δευτέρας, ο θύτης πλησίασε το θύμα και του έδωσε μια μπουνιά στη μύτη, με αποτέλεσμα το θύμα να τραυματιστεί σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με παιδιά που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο περιστατικό, οι καθηγητές έτρεξαν να χωρίσουν τα δύο παιδιά και κάλεσαν το ΕΚΑΒ, αλλά και την αστυνομία, καθώς το παιδί που επιτέθηκε στον συμμαθητή του έφερε μαχαίρι, το οποίο τού έπεσε από την τσέπη.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε για το περιστατικό: «Το μαχαίρι δεν το χρησιμοποίησε, απλά το έβγαλε για να ξέρει ο άλλος ότι έχει μαχαίρι. Νομίζω του έσπασε τη μύτη. Ήρθε ΕΚΑΒ, ήρθαν δύο περιπολικά, το πήρε το παιδί το ΕΚΑΒ και το περιπολικό πήρε το άλλο παιδί με το μαχαίρι». Όπως ήταν φυσικό ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό οι γονείς του 16χρονου θύτη.

Πηγή: alfavita.gr

v