Συνελήφθη επειδή είπε ότι δεν υπάρχει Άη Βασίλης

Συνελήφθη επειδή είπε ότι δεν υπάρχει Άη Βασίλης

Υπέπεσε στο πιο βλάσφημο χριστουγεννιάτικο αδίκημα και πέρασε ένα ολόκληρο βράδυ στην φυλακή: 24χρονος κάτοικος του Kingston, στον Καναδά, εμφανίστηκε στην ετήσια παρέλαση του Άη Βασίλη σε κατάσταση μέθης, ουρλιάζοντας σε όποιο παιδί έβλεπε μπροστά του πως «Ο Άη Βασίλης δεν υπάρχει!».

Μέσα σε μερικά λεπτά η τοπική αστυνομία συνέλαβε τον νεαρό ταραξία, ο οποίος είχε κολλήσει τα μαλλιά του με τζελ έτσι ώστε να μοιάζουν με κέρατα, και τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα, όπου πέρασε όλη τη νύχτα, μέχρι που ξεμέθυσε. Το επόμενο πρωί αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση και με την προϋπόθεση ότι θα απέχει από το αλκοόλ.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Kingston, ο οποίος δεν δημοσιοποίησε τα στοιχεία του 24χρονου, δήλωσε ότι «είναι πραγματικά ποταπό από κάποιον, τέτοια εποχή του χρόνου, να λέει στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Άη Βασίλης –δήλωση την οποία έτσι κι αλλιώς αμφισβητούμε».

Ο άνδρας κατηγορήθηκε για δημόσια αναστάτωση υπό την επήρεια μέθης, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποιο σχόλιο για το περιστατικό από το γραφείο τύπου του Άη Βασίλη, στο Ροβανιέμι.

Περιμένουμε, παρακάτω, τα σχόλιά σας προς υπεράσπιση του Άη Βασίλη…

Πηγή: The Star.com

v