«Οφείλουμε να μεγαλώσουμε αγόρια που θα σέβονται και θα εκτιμούν τις γυναίκες»

«Οφείλουμε να μεγαλώσουμε αγόρια που θα σέβονται και θα εκτιμούν τις γυναίκες»

Mε όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό γύρω μας, το άγχος κάθε αγορομάνας είναι να μεγαλώσει τους γιους της ώστε να σέβονται και να εκτιμούν τις γυναίκες. Είναι στο χέρι μας, όπως λέει και η Κίκκα Ουζουνίδου , να αναθρέψουμε τα αγόρια μας με αξίες και όχι με «μαγκιά».

«-Mπαμπά, θα βγω με μια κοπέλα απόψε. Τι να της προσφέρω;

-Σεβασμό!

Πόσο σημαντικό να μεγαλώνουμε το γιο μας με αξίες! Με σεβασμό προς τις γυναίκες. Με ευγένεια και τρόπους...

Να μεγαλώνει και να γίνεται ο άντρας που μια κοπέλα θα νιώθει κοντά του ασφάλεια και όχι φόβο. Που θα έχει το θάρρος της γνώμης της και δεν θα αναγκάζεται να συμφωνεί σε όλα! Που θα μπορεί να πει "ΟΧΙ" και εκείνος να το αποδέχεται με σεβασμό!

Να μεγαλώνει και να γίνεται ο άντρας που μια κοπέλα θα νιώθει κοντά του προστασία και όχι απειλή. Που θα έχει ίδια ντεσιμπέλ στη φωνή της και δεν θα πρέπει να σιωπά από τρόμο. Που θα μπορεί να συνεχίσει τα όνειρά της και δεν θα μένει στάσιμη να τον υπηρετεί.

Που θα μπορεί να περπατάει δίπλα του με το κεφάλι ψηλά και όχι σκυμμένο από ντροπή...

Πόση αποτυχία να μεγαλώνουμε τους γιους μας με "μαγκιά". Να χτίζουμε επιθετικές προσωπικότητες από μια δήθεν ανωτερότητα...

Πόση αποτυχία μέσα σε αυτή την "μαγκιά" να σπέρνεται τόση δυστυχία! Πόση αποτυχία αυτή η "μαγκιά" να φτάνει στο έγκλημα και τελικά να γκρεμίζονται τόσες ζωές...

-Μπαμπά, θα βγω με μια κοπέλα απόψε!

-Να την προσέχεις όπως οι πρίγκιπες.»

v