7 λόγοι για να χαίρεστε που είστε single

7 λόγοι για να χαίρεστε που είστε single

Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας άνδρας στο σπίτι είναι πάντα χρήσιμος για να ανοίγει τα βάζα της μαρμελάδας και να σκοτώνει τις κατσαρίδες. Ωστόσο αν αυτός ο άνδρας υπάρχει για να σας εξοργίζει με την γκρίνια, τα παράπονα και την κριτική του για ό,τι κάνετε, η single ζωή φαντάζει άκρως ελκυστική. Δείτε επτά καλούς λόγους για να πείτε... «πιο καλή η μοναξιά»!

Μπορείτε να τρώτε δημητριακά για βραδινό και πίτσα για πρωινό

...χωρίς να χρειάζεται να σκεφτείτε «τι θα φάει εκείνος;». Μην το γελάτε, ένα σημαντικό πλεονέκτημα του να είναι μία γυναίκα single είναι ότι μπορεί να τρώει ό,τι θέλει, όποτε το θέλει, χωρίς να έχει κάποιον να την επικρίνει είτε για αυτό που τρώει είτε για το γεγονός ότι δεν μαγείρεψε.

Δεν έχετε μία «πλευρά» στο κρεβάτι

Το διπλό (ή υπέρδιπλο) κρεβάτι σας είναι όόόόλο δικό σας –εκτός αν αποφασίσετε εσείς κάποιο βράδυ να το μοιραστείτε.

Μπορείτε να ερωτοτροπείτε όπως επιθυμείτε

Δεν υπάρχει τίποτε κακό στο να φλερτάρετε και να φιλάτε όποιον άνδρα σας αρέσει όταν είστε single. Αυτό κι αν είναι πλεονέκτημα! Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι έχετε την ευκαιρία να το κάνετε συνέχεια, αλλά έχετε σίγουρα την ελευθερία.

Το φλερτ είναι απολαυστικό

...γιατί δεν υπάρχουν ενδοιασμοί. Η ένταση που προκαλεί το «κυνήγι», το παιχνίδι με τα βλέμματα, το επίμονο κοίταγμα του γοητευτικού αγνώστου στο τρένο ή στην ουρά του σούπερ μάρκετ. Όλα αυτά είναι απολαυστικά γιατί είναι εντελώς αθώα όταν είστε single.

Λιγότερο άγχος με το Facebook

To Facebook μπορεί να γίνει εφιάλτης όταν είστε δεσμευμένη: Ο πρώην σας, η πρώην του, οι κοινοί σας φίλοι, τα ερωτικά καβγαδάκια σε «κοινή θέα». Ενώ όταν είσαι single μιλάτε με όποιον θέλετε και ποστάρετε χωρίς να σκέφτεστε «τι θα πει τώρα;».

Περισσότερος χρόνος με τις φίλες σας

Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους γκρινιάζουν τα παντρεμένα ζευγάρια ή τα ζευγάρια σε σχέση είναι ότι δεν έχουν ποτέ αρκετό χρόνο για τους φίλους τους. Ενώ οι singles έχουν πάντα χρόνο γι'αυτούς. Επιπλέον, κάθε σαββατοκύριακο έχουν να διαλέξουν ανάμεσα σε ποικίλες προτάσεις για την ψυχαγωγία τους.

Δεν πειράζει να μείνετε αξύριστες για μία μέρα

...ή και για δύο. Αυτός είναι το σημαντικότερο πρακτικό πλεονέκτημα του να είστε single. Μπορεί να νυστάζετε, να βαριέστε ή απλά να μην προλαβαίνετε να ξυρίσετε τα πόδια σας. Δεν πειράζει! Δεν έχετε να δώσετε λογαριασμό σε κανέναν. Θα το κάνετε όποτε θέλετε.

Πηγή: Myrandomstuff

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v