10 σημάδια που λένε ότι ο σύντροφός σας δεν σας ελκύει πια

10 σημάδια που λένε ότι ο σύντροφός σας δεν σας ελκύει πια

Δεν σας νοιάζει πια αν θα βγείτε οι δύο σας ή με φίλους, πέφτετε πάντα για ύπνο πριν από αυτόν, ενώ το σεξ έχει γίνει κάτι σαν το γυμναστήριο: Βαριέστε αλλά… "δεν βαριέστε"; Μήπως ο σύντροφός σας έχει πάψει πια να σας ελκύει; Δείτε δέκα σημάδια για να το ανακαλύψετε και σκεφτείτε πώς θα του το πείτε:

Ό,τι κι αν κάνει σας εκνευρίζει

...Ακόμα κι όταν προσπαθεί να ανοίξει μία φυσιολογική συζήτηση μαζί σας, ακόμα κι όταν απλά κάθεται δίπλα σας χωρίς να μιλά. Αυτό είναι το πρώτο σημάδι ότι δεν ελκύει πια ο σύντροφός σας. Είναι δύσκολο να το παραδεχθείτε, ειδικά αν είστε μαζί πολύ καιρό, όμως η έλξη είναι κάτι που «ξεθωριάζει» αν το αφήσετε.

Έχετε ξεχάσει τι ήταν αυτό που σας γοήτευε σε εκείνον

Τι ήταν αυτό που σας έκανε να τον ερωτευτείτε; Από εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε για να καταλάβετε τι είναι αυτό που δεν σας ελκύει πια σε αυτόν. Μπορείτε να θυμηθείτε; Ήταν το χαμόγελό του; Η προσωπικότητά του; Τι σκέφτεστε για εκείνον τώρα; Προσπαθήστε να δώσετε απαντήσεις για να βρείτε την άκρη του νήματος.

Κοιτάτε διαρκώς άλλους άνδρες

Είναι φυσιολογικά να κοιτάτε άλλους άνδρες και να τους συγκρίνετε με τον δικό σας –όμως όχι συνέχεια. Αν αντιλαμβάνεστε ότι το κάνετε διαρκώς αλλά και ότι έλκεστε από άλλους άνδρες, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν σας ελκύει πλέον ο δικός σας.

Δεν σας λείπει

Θυμάστε εκείνες τις μέρες, στην αρχή της σχέσης σας, όταν πραγματικά σας έλειπε κάθε φορά που δεν τον βλέπατε; Αν αυτό δεν το νιώθετε ποτέ πια, ίσως πρέπει να σκεφτείτε τι ακριβώς νιώθετε για εκείνον...

Όταν μιλά εκνευρίζεστε

Ας υποθέσουμε ότι χαζεύετε στο ίντερνετ και εκείνος προσπαθεί να συζητήσει μαζί σας κάτι σοβαρό –και εσάς σας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Κάθε φορά που ο σύντροφός σας ανοίγει το στόμα του για να μιλήσει εκνευρίζεστε και αναζητάτε τρόπους να του κλείσετε το στόμα. Αυτό είναι δείγμα ότι δεν τον θέλετε πια.

Ζηλεύετε τους συντρόφους των φιλενάδων σας

Μήπως οι φίλες σας έχουν συντρόφους τους οποίους θα ονειρευόσασταν να έχετε και εσείς; Τις ακούτε να καμαρώνουν γι'αυτούς και για το πόσο υπέροχοι είναι; Το να ζηλεύετε που οι σύντροφοί των κολλητών σας είναι τόσο υπέροχοι μπορεί να σημαίνει ότι ο δικός σας, στα μάτια σας, δεν είναι πια. Αν ήταν θα κάνατε εσείς τους άλλους να ζηλεύουν.

Μισείτε τα ρούχα του

Παρόλο που υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να ανεχθείτε σε αυτόν, αν δε μπορείτε να ανεχθείτε τα ρούχα του είναι σημάδι ότι υπάρχει πρόβλημα. Θέλετε ο σύντροφός σας να είναι πάντα όμορφος, όμως αν δεν μπορείτε τίποτα στον κόσμο που πάνω του να δείχνει ωραίο, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν τον βρίσκετε πια γοητευτικό.

Πιστεύετε πως ό,τι κι αν λέει είναι χαζομάρα

Αν ξαφνικά ό,τι κι αν λέει σας ακούγεται χαζό. Αν, όποια άποψη κι αν έχει είναι κάτι με το οποίο ποτέ δεν θα συμφωνούσατε. Αν, πέρα από εκνευριστικός σας φαίνεται πλέον και κουτός... είναι σχεδόν βέβαιο όταν ο σύντροφός σας δεν ελκύει πια.

Η προσωπικότητά του δεν σας ταιριάζει πια

Ήταν στα πρώτα σας ραντεβού η προσωπικότητά του αυτή που σε κέρδισε; Θεωρούσατε ότι ήταν το άλλο σας μισό; Ενώ τώρα όχι; Τώρα τα αστεία του σας φαίνονται γελοία και εύχεστε να ήταν εντελώς διαφορετικός; Αυτό αποτελεί τον ορισμό του «δε με ελκύει πια».

Δεν τον βρίσκετε πια αστείο

Εν τέλει, δεν σας κάνει πια να γελάτε. Δεν υπάρχει πλέον «σπίθα» μεταξύ σας και δεν τον βρίσκετε καθόλου αστείο ή διασκεδαστικό. Για την ακρίβεια, τον βρίσκετε μόνο ενοχλητικό. Αν όλα τα παραπάνω ισχύουν, ίσως έχει έρθει ο καιρός να τον αποχαιρετίσετε...

Πηγή: Myrandomstuff

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v