Σέξι ιδέες για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου

Σέξι ιδέες για τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου

Ας το πάμε λίγο στο fast forward: Ξημερώνει Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου, μόλις έχετε ανοίξει τα μάτια σας και ετοιμάζεστε να σηκωθείτε για μπάνιο και καφέ. Ποιες θέλετε να είναι οι πρώτες σας σκέψεις το πρωί; «Τι ωραίος ο σολομός στο εστιατόριο που με πήγε χθες το βράδυ» ή «πω πω, είχαν καιρό να με πονέσουν οι τετρακέφαλοι από το σεξ» -με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά;

Δεν σας κατηγορούμε αν ανήκετε στην πρώτη κατηγορία ζευγαριών, που για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ανταλλάσσει όρκους αγάπης υπό το φως των κεριών του δείπνου –αρκεί, επιστρέφοντας στο σπίτι να πετάξετε τα ρούχα και να εμφανιστείτε μπροστά του με kinky ζαρτιέρες και διάθεση για... ξενύχτι!

Παρατεταμένα προκαταρκτικά

Μετά από πολλά χρόνια γάμου ή σχέσης το σεξ για τα περισσότερα ζευγάρια γίνεται λίγο-πολύ μηχανικά: Σε συγκεκριμένο μέρος, με συγκεκριμένα προκαταρκτικά και την ίδια κατάληξη. Αυτό δεν είναι κακό. Αλλά δεν θα ήταν ακόμα καλύτερο αν αφιερώνατε λίγο παραπάνω χρόνο για να «ζεστάνετε» ο ένας τον άλλον, να θυμηθείτε τι ακριβώς σας αρέσει και να μην κρατιέστε για την επίμαχη στιγμή της διείσδυσης;

Φιλήστε τον, αγγίξτε τον... δαγκώστε τον μέχρι να μην αντέχει άλλο και χαρίστε του ένα βράδυ που θα θυμάται για πολλές ακόμα μέρες.

Ζεστό μπάνιο

Πολλοί ίσως να σκέφτεστε: Πού κουράγιο για ερωτικά παιχνίδια μετά από τόσες ώρες δουλειάς; Τι είναι αυτό που χρειάζεστε, λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης; Ένα ζεστό μπάνιο; Ένα χαλαρό ποτό; Μοιραστείτε τα μαζί του: Γεμίστε τη μπανιέρα με ζεστό νερό, ρίξτε μέσα ροδοπέταλα και αρωματικά άλατα, σβήστε τα φώτα και ανάψτε γύρω κεριά, βάλτε λίγη χαλαρωτική μουσική και... βουτήξτε μαζί. Όσο για την συνέχεια; Τρώγοντας έρχεται η όρεξη...

Tips: Άλατα μπάνιου για χαλάρωση και ευεξία διατίθενται από την Apivita (δείτε εδώτιμή: 18,40 ευρώ).

Έλαια και κρέμες για μασάζ

Ξέρατε ότι στο εμπόριο κυκλοφορούν βρώσιμα έλαια για μασάζ... παντού; Και μάλιστα σε ό,τι γεύση θέλετε! Τώρα που το ξέρετε αναζητήστε και χαρίστε του μία αξέχαστη εμπειρία μασάζ.

Προτείνουμε το Strawberry Weekender Kit της γνωστής αμερικάνικης φίρμας αισθησιακών καλλυντικών KamaSutra, με όλα τα απαραίτητα αισθησιακά καλλυντικά για το ζευγάρι που σκοπεύει να περάσει ένα ... αξέχαστο Σαββατοκύριακο. Στο kit θα βρείτε Strawberry Oil of Love (λάδι βρώσιμο με γεύση φράουλας για πικάντικα φιλιά σε όλο το κορμί), Love Liquid (λιπαντικό νερού για έξτρα ολίσθηση), Sweet Almond Massage Oil (λάδι για μασάζ με άρωμα αμυγδάλου ), Strawberry Pleasure Balm (βρώσιμο διεγερτικό τζελ για τα επίμαχα σημεία αντρών και γυναικών με γεύση φράουλας) και Strawberry Honeydust (βρώσιμη πούδρα που απλώνεται σε σώμα ή σεντόνια με βάση το μέλι και άρωμα φράουλας συνοδευόμενη από χειροποίητο πινέλο).

Το σκέφτεστε ακόμα; Αγοράστε το online από εδώ. Τιμή: 12,90 ευρώ.

Παιχνίδια για δύο

Θέλετε να βάλετε ακόμα περισσότερο αλατοπίπερο στην ερωτική σας βραδιά; Ώρα για παιχνίδι: Δέστε του τα μάτια και αφήστε τον να εξερευνήσει το σώμα σας. Δέστε τον και κάντε του ό,τι θέλετε χωρίς τις δικές του παρεμβολές –μπορείτε, μάλιστα, να χαϊδέψετε όλο του το σώμα με ένα φτερό. Ή απλά, σκεφτείτε ευφάνταστα παιχνίδια, στα οποία ο νικητής θα απολαμβάνει τα ερωτικά κόλπα του άλλου.

Tips:
-Μάσκες ματιών για δύο σε μαύρο και κόκκινο (αγοράστε τις online από εδώτιμή: 6 ευρώ).
-Bondage Ribbon: Αυτοκόλλητη μαύρη ταινία για δεσίματα που δεν αφήνει υπολείμματα (αγοράστε την online από εδώτιμή: 7,60 ευρώ).
-Ερωτικό παιχνίδι τράπουλας «Kama Sutra Plying Cards» (αγοράστε το online από εδώτιμή: 3,90 ευρώ).

Νέα στέκια

Ακόμα κι αν είστε από αυτά τα ζευγάρια που έχουν δοκιμάσει τα πάντα στο σεξ, θα ξέρετε ότι μερικές φορές η λύση για να μην ρουτινιάζετε δεν είναι οι διαφορετικές στάσεις και τα ερωτικά βοηθήματα αλλά το διαφορετικό μέρος. Ακόμα και το τραπέζι της κουζίνας μπορεί να παίξει ρόλο-κλειδί στο πόσο θα «ανάψετε» αν του έρθει η όρεξη την ώρα που... βάζετε πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο, η πραγματική πρόκληση, αν σας έχει λείψει το «κορυφαίο» σεξ, είναι οι δημόσιοι χώροι. Το γεγονός ότι αποτελεί ταμπού και η έξαψη του φόβου μην σας πιάσουν θα εκτινάξουν τη λίμπιντο και θα σας χαρίσουν μία αξιομνημόνευτη εμπειρία –αρκεί πραγματικά να μην σας πιάσουν.

v