Η Aston Martin παρουσιάζει το πιο ακριβό καρότσι του κόσμου

Η Aston Martin παρουσιάζει το πιο ακριβό καρότσι του κόσμου

Ένα μωρουδιακό καροτσάκι αξίας 2.000 λιρών σχεδίασε η Aston Martin σε συνεργασία με την Silver Cross, τη βρετανική φίρμα που σχεδιάζει «μεταφορικά μέσα για μωρά» από το 1877.

Οι δύο εταιρίες ισχυρίζονται ότι η έκδοση Aston Martin του καροτσιού της Silver Cross «έχει σχεδιαστεί με έμφαση στην τελειότητα, από κάθε άποψη» -ακόμα και το δέρμα που έχει τοποθετηθεί είναι αυτό ακριβώς που χρησιμοποιείται για τα πολυτελή οχήματα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Στις πινελιές της Aston Martin περιλαμβάνεται το κάλυμμα Alcantara στο κάθισμα –ένα σουέντ υψηλής ποιότητας που κατασκευάζεται στην Ιταλία- αλλά και οι σούπερ-μαλακές δερμάτινες χειρολαβές στο «τιμόνι».

Το σχέδιο που έχουν οι ρόδες από κράμα αλουμινίου βασίζεται σε αυτό της Aston Martin One-77, η οποία κοστίζει περί τις 1,2 εκατομμύρια λίρες.

Οι αναρτήσεις αέρος της Silver Cross εξασφαλίζουν ομαλή βόλτα σε κάθε έδαφος, ενώ το τιμόνι πολλαπλών χρήσεων υπόσχεται άνετο σπρώξιμο για όλους.

Το κάθε καροτσάκι θα διατίθεται με το δικό του πιστοποιητικό αυθεντικότητας και μία σκαλισμένη πλάκα χρωμίου, στην οποία θα αναγράφεται ότι είναι μοντέλο περιορισμένης έκδοσης καροτσιών.

Σύμφωνα με εκπροσώπους της Silver Cross, στο καρότσι περιλαμβάνεται «ένα ολοκληρωμένο σύστημα ταξιδιού με πλήρως ανακλινόμενο κάθισμα, ρυθμίσεις για τοποθέτηση της θέσης του παιδιού προκειμένου να κοιτάζει είτε εμπρός είτε πίσω, καθώς και ένα μεταφερόμενο κρεβατάκι (πορτ-μπεμπέ), το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την γέννηση του μωρού. Ανταποκρίνεται πλήρως στο σύγχρονο απαιτητικό lifestyle και είναι απλά το πιο ξεχωριστό καρότσι του κόσμου.

Το Silver Cross Surf - Aston Martin Edition προσφέρει την απόλυτη άνεση για το μωρό και το απόλυτο στιλ για τον ιδιοκτήτη του».

Το καρότσι θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο αποκλειστικά από τα Harrods.

Πηγή: Telegraph

v