Πέθανε τελικά το βρέφος που γεννήθηκε σε τροχαίο

Πέθανε τελικά το βρέφος που γεννήθηκε σε τροχαίο

Το «μωρό-θαύμα», που γεννήθηκε πρόωρα χθες στη Νέα Υόρκη, αφού σκοτώθηκαν οι γονείς του σε τροχαίο δυστύχημα, πέθανε τελικά σήμερα στο νοσοκομείο.

Το βρέφος ήταν «επταμηνίτικο» και ζύγιζε λιγότερο από δύο κιλά.

Οι γονείς του, ηλικίας 21 ετών και οι δύο, σκοτώθηκαν όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας BMW έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο ταξί που τους μετέφερε στο νοσοκομείο του Μπρούκλιν.

Ο πατέρας, Νάχμαν Γκλόμπερ, σκοτώθηκε στην πίσω θέση, ενώ η μητέρα του βρέφους πετάχτηκε έξω από το ταξί, και σφηνώθηκε κάτω από ένα άλλο όχημα.

Οι διασώστες και οι γιατροί που έσπευσαν στο σημείο, προχώρησαν σε καισαρική τομή.

Το ζεύγος πήγαινε στο νοσοκομείο γιατί η Ρέιζι Γκλόμπερ δεν αισθανόταν καλά και «δεν άκουγε το μωρό», όπως λένε οι συγγενείς της.

Μετά τη σύγκρουση, η BMW εξαφανίστηκε και η αστυνομία αναζητεί τον οδηγό και έναν επιβάτη.

Ο οδηγός του ταξί τραυματίστηκε ελαφρά.

Πηγή: tanea.gr

 

Το πρωί μεταδιδόταν στα μέσα ενημέρωσης:

Οικογενειακή τραγωδία στους δρόμους της Νέας Υόρκης όταν μια έγκυος γυναίκα και ο σύζυγός της πέθαναν σε τροχαίο δυστύχημα καθ' οδόν προς το νοσοκομείο για να γεννήσει πρόωρα. Το νεογέννητο επέζησε.

Ένας νεαρός άνδρας και η έγκυος σύζυγός του σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα καθ' οδόν προς το νοσοκομείο στο Μπρούκλιν, αλλά το μωρό τους, που γεννήθηκε πρόωρα, επέζησε, ανακοίνωσε η αστυνομία της Νέας Υόρκης.

Το ταξί με το οποίο το νεαρό ζευγάρι κατευθυνόταν στο νοσοκομείο λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Νέας Υόρκης) χτυπήθηκε από ένα άλλο όχημα με δύο επιβαίνοντες, οι οποίοι μετά τη σύγκρουση εξαφανίστηκαν και η αστυνομία τους αναζητά.

Τα θύματα, ήταν ηλικίας 21 ετών, και μέλη της Ορθόδοξης εβραϊκής κοινότητας στο Μπρούκλιν. Είχαν παντρευτεί μόλις πριν από δυο χρόνια και το μωρό που γεννήθηκε ήταν το πρώτο τους παιδί. Ο οδηγός του ταξί, μεταφέρθηκε και αυτός στο νοσοκομείο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Πηγή: news247.gr

v