Εγκυμοσύνη χωρίς ραγάδες; Τώρα πια δεν είναι όνειρο!

Εγκυμοσύνη χωρίς ραγάδες; Τώρα πια δεν είναι όνειρο!

 

Ξέρετε από πρώτο χέρι πως η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας. Η αλήθεια, όμως είναι, πως γνωρίζετε καλά και πόσες ανησυχίες κρύβει αυτή η περίοδος. Μία από αυτές είναι και οι ραγάδες...

Αν νομίζετε πως η εγκυμοσύνη πάει σετάκι με τις ραγάδες που αναμφίβολα θα κάνουν την εμφάνισή τους στην επιδερμίδα σας ήρθε η ώρα να χαμογελάσετε!!!

Η Synchroline, η ολοκληρωμένη σειρά δερμοκαλλυντικών, συνδυάζοντας μοναδικά ειδικά επιλεγμένα συστατικά νέας γενιάς με πατενταρισμένες τεχνολογίες αιχμής, εξασφαλίζει:

• Συγχρονισμένη Δράση Συστατικών
• Κλινικά Αποδεδειγμένο & Άμεσα Ορατό Αποτέλεσμα

για να σας δώσει την αποτελεσματική λύση για να αποτρέψετε το σχηματισμό ραγάδων στην επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Η Synchroelast Body Cream αποτελεί την εξειδικευμένη συσφικτική κρέμα της σειράς κατά των ραγάδων, που συγχρονίζοντας τη δράση 2 παραγόντων διέγερσης, 3 πρόδρομων ουσιών κολλαγόνου, υαλουρονικού οξέος και φιμπρονεκτίνης και της πατενταρισμένης τεχνολογίας Oleosomes προλαμβάνει και αναστέλλει το σχηματισμό ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μετά από συστηματική χρήση 20 ημερών, η επιδερμίδα γίνεται ορατά πιο ελαστική και σφριγηλή, αποκτώντας απαλή και βελούδινη αίσθηση.

Ένας λόγος ανησυχίας λιγότερος! Δοκιμάστε την και εσείς και θα τη λατρέψετε! Μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ήδη μετά τον 3ο μήνα της εγκυμοσύνης, καθώς και μετά την περίοδο θηλασμού.

Αναζητήστε τη στα φαρμακεία σε 2 συσκευασίες:

Synchroelast 100ml: Προτ. Λ.Τ: 19,00€
Synchroelast 200ml: Προτ. Λ.Τ: 29,00€

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κ.Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε.
Τηλ: 210-6626201
www.synchroline.gr
www.facebook.com/Syncholine.gr

v