Πώς θα τα καταλάβετε αν είστε η «γυναίκα της ζωής του»

Πώς θα τα καταλάβετε αν είστε η «γυναίκα της ζωής του»

Ναι, μερικές φορές επιλέγουμε να αγνοούμε το προφανές, γιατί ως γνωστόν ο έρωτας είναι «τυφλός».

Στο δικό σας μυαλό είναι ο «τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός». Δεν ξέρετε όμως τι ισχύει στο δικό του και αναρωτιέστε εάν είστε η «επίσημη». Δείτε 9 σημάδια που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο...

1. Έχει περάσει προ πολλού η «δοκιμαστική φάση»

Βγαίνετε μαζί για εβδομάδες, ίσως και μήνες. Στο μυαλό σας, και σύμφωνα με αυτά που σας δείχνει, είστε παραπάνω από φίλη του. Υπάρχει πάθος, αγάπη, διασκέδαση, ίσως ακόμη και ένα περιστασιακό «σ 'αγαπώ». Αλλά υπάρχει και μια υποβόσκουσα αίσθηση ότι δεν «βλέπετε» και οι δυο τη σχέση με τον ίδιο τρόπο.

2. Δεν έχετε γνωρίσει ποτέ τους φίλους του ή την οικογένεια του

Εάν βγαίνετε για περίπου οκτώ εβδομάδες και δεν έχετε δει ποτέ φίλους δικούς του ή κάποιο οικείο πρόσωπο από την οικογένειά του και -το χειρότερο- δεν αναφέρεται καν σε δικούς του ανθρώπους, τότε μάλλον ήρθε η ώρα να αρχίσετε τις ερωτήσεις.

Αν, πάλι, τον βλέπετε να αποφεύγει αυτού του είδους τις συζητήσεις και σας διακόπτει στην εισαγωγή ...κάποιο λόγο θα 'χει και πρέπει να αναρωτηθείτε «Τις πταίει» .

3. Δεν τον συνοδεύετε σε σημαντικά γεγονότα

Τι εννοούμε όταν αποκαλούμε κάποιο γεγονός «σημαντικό»; Το πάρτι της εταιρείας στην οποία εργάζεται («Αυτά τα πράγματα είναι βαρετά. Δεν θα ήθελε να σε βάλω σ' αυτή τη διαδικασία»), το πάρτι γενεθλίων ενός φίλου του («Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που δεν θα γνωρίζεις»), μια απλή συνεύρεση με φίλους του («Ο «Χ» είναι μεγάλος πότης. Θα τους δω για λίγο και θα έρθω μετά να σε βρω».)

Μια φορά μπορεί να είναι σύμπτωση. Το πολύ δύο. Από εκεί και πέρα, όταν πολλά γεγονότα οδηγούν προς το ίδιο συμπέρασμα τότε μάλλον τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα...

4. Αν δεν το συζητήσατε ποτέ, προφανώς δεν είστε «μαζί»

Μερικές φορές το πιο ευνόητο πράγμα είναι αυτό που δεν λέγεται. Σκεφτείτε για πόσο καιρό βγαίνετε οι δυο σας. Έχετε μιλήσει ποτέ για το πώς βλέπετε και οι δύο τη σχέση αυτή και αν υπάρχει «αποκλειστικότητα» στο σεξ; Εάν η απάντηση είναι «όχι», και έχουν ήδη περάσει εβδομάδες / μήνες, τότε προφανώς δεν είστε το κορίτσι του.

5. Τα σαββατοκύριακα είναι εξαφανισμένος

Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπουμε την ώρα να έρθει το Σαββατοκύριακο. Χωρίς δουλειά, χωρίς πρωινό ξύπνημα, συνήθως τα αφιερώνουμε στην οικογένεια, τους φίλους και γενικότερα σε ανθρώπους που θέλουμε να υπάρχουν στην ζωή μας. Αν λοιπόν βλέπετε ότι δεν συμπεριλαμβάνεστε στο πρόγραμμά του, μήπως ήρθε η ώρα να «ξυπνήσετε» και να σταματήσετε να εθελοτυφλείτε;

6. Δεν έχετε πάει ποτέ στο σπίτι του (ούτε καν απ'έξω)

Μήπως σας έχει αραδιάσει ένα σωρό δικαιολογίες για να μην πάτε σπίτι του; «Ο συγκάτοικός μου είναι πολύ ακατάστατος» ,»Ποτέ δεν έχω χρόνο για να το καθαρίσω», «Μένω πολύ μακριά, δεν έχει νόημα να πάμε στο δικό μου.»

Μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα είναι λογικό να βρεθείτε στο χώρο του. Οπότε εάν οι πιθανότητες να βρεθείτε στο Λευκό Οίκο είναι περισσότερες απ' ό,τι στο σπίτι του, κάτι δεν πάει καλά.

7. Σας συστήνει ως μια φίλη ή απλά με το όνομά σας

Συνήθως όταν συστήνουμε κάποιον αναφέρουμε την ιδιότητα και το όνομα μαζί, δηλαδή «Από 'δω ο μπαμπάς μου, ο Χριστόφορος.»

Κάπου εδώ βέβαια οι φίλοι μας, οι άντρες, θα έλεγαν ότι «δεν μας αρέσει να βάζουμε ετικέτες», παρ'όλα αυτά αν ο καλός σας συνεχίζει συστηματικά να σας συστήνει ως μια φίλη, τότε μάλλον αυτό είστε. Μια φίλη.

8. Πώς τα πάμε με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής;

Κάπου εδώ φτάσαμε στο μεγάλο τεστ. Πώς τα πάει ο φίλος σας με τις αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πρόγραμμα; Αν τον καλέσετε στο τηλέφωνο, για παράδειγμα, και του πείτε: «Τελικά για την Τετάρτη δεν θα μπορέσω. Μπορούμε να το κάνουμε Παρασκευή;» ποια θα είναι η απάντησή του; Μήπως είναι ο τύπος που δεν του αρέσουν οι αλλαγές και θέλει να έχει πρόγραμμα ή μήπως διαθέτει «φορτωμένη» ατζέντα και τηρεί σειρά προτεραιότητας; Και ποια είναι η δική σας θέση στη σειρά προτεραιότητας;

9. Το σκωτσέζικο ντους πάει κι έρχεται

Είναι πολύ «ζεστός» και μες στα γλυκόλογα όταν θέλει να σας δει και απόμακρος όταν θέλει να κρατήσει αποστάσεις; Αν εμφανιστείτε στη δουλειά του και πείτε «Έκπληξη!» το πιθανότερο είναι να πάθει καρδιακή προσβολή; Αν ναι, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τη συνέχεια, πάντως σίγουρα στην παρούσα φάση δεν είστε μαζί.

Τέλος, για να μην σας παίρνει από κάτω, αυτά τα περίφημα κλισέ - της χημείας αφενός και του timing αφετέρου - ισχύουν σε όλες τις ερωτικές σχέσεις και από εκεί συνήθως εξαρτάται η συνέχεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v