12 τρόποι για να φλερτάρετε ξανά με τον άνδρα σας

12 τρόποι για να φλερτάρετε ξανά με τον άνδρα σας

Το φλερτ δεν θα πρέπει να φεύγει όταν έρχεται η βέρα. Ο σύμβουλος γάμου Harlan Cohen και πραγματικοί σύζυγοι λένε όλα αυτά που κάνουν (ή πρέπει να κάνουν) για να κρατούν αναμμένη τη φλόγα.

 

Δημιουργώντας μυστήριο

«Η σύντροφός μου επιμένει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας να μένει κλειστεί όταν ετοιμάζεται για να βγούμε. Όταν βγαίνει έξω έτοιμη, ντυμένη και βαμμένη, πάντα δείχνει υπέροχη. Με πάει πίσω στις εποχές που είχαμε πρωτοαρχίσει να βγαίνουμε, όταν ένιωθα απίστευτο ενθουσιασμό κάθε φορά που έμπαινε χαμογελώντας στο εστιατόριο ή το μπαρ που είχαμε δώσει ραντεβού».
Avery, 28 ετών

Ανοιχτοί σε γέλια

Ένας άνδρας μπορεί να γελάσει με τη γυναίκα του αν εκείνη, στα καλά καθούμενα, κάνει μία ερωτική κίνηση διαφορετική από τα συνηθισμένα –και όχι επειδή νιώθει περίεργα ή αμήχανα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε τότε, σύμφωνα με τον Cohen, είναι να γελάσετε και εσείς μαζί του. Μέρος της χαράς του φλερτ σε μία κατοχυρωμένη σχέση είναι ότι δεν χρειάζεται να είναι τέλειο.

Δείξτε του την αγάπη σας μέσω Facebook

«Δεν το παραδέχομαι ποτέ στους φίλους μου, αλλά μου αρέσει όταν η γυναίκα μου μού ποστάρει διάφορα ερωτικά μηνύματα στον τοίχο μου. Μου αρέσει το ότι δεν φοβάται να εκφράσει αυτά που νιώθει και ότι το κάνει πάντα διακριτικά. Αν άρχιζε να με αποκαλεί 'ζουζουνάκι΄ ή να δημοσιοποιεί προσωπικές μας στιγμές... θα την σκότωνα!»
Chuch, 40 ετών

Κάντε το όσο καλύτερα μπορείτε

Στα πρώτα στάδια του ραντεβού είναι εύκολο για μία γυναίκα να προσαρμόσει τον τρόπο με τον οποίον φλερτάρει στο στιλ του άνδρα και σε όσα περιμένει από εκείνη, λέει ο Cohen. Όταν πλέον το ζευγάρια είναι πολλά χρόνια μαζί, το μόνο που μπορεί πραγματικά να εντυπωσιάσει τον έναν στον άλλον είναι η προσωπικότητα. Μην την κρύβετε, λοιπόν, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό: Το να δώσετε στον σύντροφό σας ένα τρυφερό ψευδώνυμο, να του κάνετε μία έκπληξη ή να του αφήσετε ένα πονηρό σημείωμα στην τσέπη του. Το να εκδηλώνετε το ποιοι πραγματικά είστε του θυμίζει τον λόγο που σας ερωτεύτηκε.

Θυμώστε τον (αλλά λίγο)

«Είμαι τρομερά τακτικός και οργανωμένος, σε σημείο που κάποιες φορές οι γυναίκα μου με φωτογραφίζει όταν διπλώνω πετσέτες ή πλένω πιάτα φορώντας γάντια, και στέλνει τις φωτογραφίες στους φίλους μας. Επειδή το κάνει από αγάπη, και με κάνει να γελάω –κάτι που μου αρέσει- δεν έχω πρόβλημα. Ξέρω ότι κατά βάθος καμαρώνει για εμένα».
Patrick, 38 ετών

Δείτε τον στο στοιχείο του

«Είμαι δάσκαλος γυμναστικής και κάθε φορά που έχω και την γυναίκα μου στο μάθημα νιώθω πολύ πιο ενεργητικός. Στέκεται στην πρώτη σειρά, με κοιτάζει στα μάτια και ακολουθεί τις οδηγίες μου –νιώθω ότι με ακούει και εκτιμά αυτό που κάνω, κάτι που με κάνει νιώθω πολύ όμορφα. Επιπλέον, δεν ξέρουν όλοι στην τάξη ότι είμαστε ζευγάρι, οπότε φαντάζεστε πόσο τονώνεται η αυτοπεποίθησή μου όταν έρχεται και με αγκαλιάζει στο τέλος του μαθήματος».
Dave, 35 ετών

Διατηρείτε το σεξ στο μυαλό του

Μία από τις πρόσφατες μόδες στην Αμερική είναι τα «κουτιά δώρων», τα οποία περιέχουν διάφορα δείγματα από προϊόντα ομορφιάς κ.λ.π. Εσείς μπορείτε να έχετε ένα αντίστοιχο κουτί στο σπίτι, το οποίο να περιλαμβάνει λάδια για μασάζ αλλά και sex toys, το οποίο θα εμφανίζετε κάθε φορά που θα έχετε όρεξη για... περιπέτειες.

Δημιουργήστε του απορίες

«Ανά διαστήματα μου στέλνει ένα μήνυμα στο οποίο λέει 'σου έχω μία έκπληξη απόψε'. Αυτή μπορεί να είναι π.χ. το αγαπημένο μου παγωτό. Όμως μία φορά είχε κλείσει δωμάτιο σε ένα κοντινό ξενοδοχείο, για να περάσουμε εκεί το βράδυ μας. Όποια κι αν είναι η έκπληξη μου φτιάχνει τη διάθεση για όλη την ημέρα».
Derek, 31 ετών

Στενές επαφές

Κινήσεις όπως ένα μακρύ, αισθησιακό φιλί αποχαιρετισμού το πρωί, το τρίψιμο του χεριού του όταν οδηγεί ή το να χώνεστε στην αγκαλιά του το βράδυ, όταν κάθεστε στον καναπέ, όλα αυτά ενεργοποιούν τη χημεία μεταξύ σας. Γιατί; Επειδή τα χημικά που παράγονται κατά την δερματική επαφή μπορούν να ερεθίσουν το αίσθημα της επιθυμίας, σύμφωνα με τον Cohen.

Συνεχίστε να διαφωνείτε

«Λατρεύω το μυαλό της γυναίκας μου, ειδικά όταν διαφωνεί μαζί μου. Μερικές φορές, κάτι που ξεκινά ως αστείο μπορεί να γίνει διαμάχη μηνών. Είδαμε, για παράδειγμα, το Hunger Games, το οποίο δε μου άρεσε και ακόμα και τώρα όταν βλέπει μία καλή κριτική γι'αυτό μου την επισημαίνει, επιμένοντας ότι είχε δίκιο που έλεγε ότι είναι καλή ταινία. Είναι ένας ακόμα τρόπος να μου θυμίζει ότι ακόμα και αυτά που δεν έχουμε κοινά, μας συνδέουν».
Matt, 33 ετών

Πείτε του αυτό που θέλετε

Όταν γίνεται με σωστό τρόπο, το να είστε λίγο αυταρχική μπορεί να είναι... διεγερτικό. Δεν λέμε να ανατρέξετε σε σκηνές από το 50 Shades of Grey, αλλά οι άνδρες μερικές φορές ξεχνούν να είναι λίγο πιο ρομαντικοί. Ο Cohen συμβουλεύει: «Πείτε του πόσο συχνά θυμάστε κάποια ερωτική βραδιά σας από το παρελθόν ή πόσο ωραία θα ήταν να κάνατε 'κοπάνα΄μία μέρα από την δουλειά και να την περνούσατε μαζί στο κρεβάτι. Αφήστε τον αμυδρά να ξέρει πόσο πολύ θέλετε να περνάτε χρόνο μαζί του –όλο αυτό θα του θυμίσει τον πρώτο σας καιρό μαζί και θα του ξυπνήσει συναισθήματα από το παρελθόν.

Παιχνίδια μυαλού

«Μερικές φορές η γυναίκα μου μού στέλνει σε μήνυμα ένα ακρώνυμο, το οποίο πρέπει εγώ να μεταφράσω. Για παράδειγμα, μια φορά μου έστειλε Σ.Α.Σ.Τ., το οποίο σήμαινε Σε Αγαπώ Σαν Τρελή –κάτι που δυσκολεύτηκα να καταλάβω. Ωστόσο, αυτό με κάνει πάντα να χαμογελάω και να την σκέφτομαι μέσα στη μέρα».
Geoff, 42 ετών

Πηγή: Redbookmag

v