Παιδιά διασήμων: Σε ποιον από τους γονείς τους μοιάζουν;

Παιδιά διασήμων: Σε ποιον από τους γονείς τους μοιάζουν;

Όμορφη μαμά + γοητευτικός μπαμπάς = Αξιολάτρευτο μωρό. Αυτή είναι η εξίσωση για τα παρακάτω παιδιά των celebrities που μεγαλώνουν στον τρελό κόσμο του Hollywood. Σε ποιον από τους δύο διάσημους γονείς τους μοιάζουν, άραγε, περισσότερο;

Harper Beckham

Ηλικία: 1

Διάσημοι γονείς: David και Victoria Beckham

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Μάλλον στον μπαμπά –το νεώτερο μέλος της οικογένειας Beckham, η Harper, έχει τα μάτια του μπαμπά της αλλά είναι όμορφη όπως η μαμά της.

Maxwell Johnson

Ηλικία: 1

Διάσημοι γονείς: Jessica Simpson και Eric Johnson

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Είναι δύσκολο να πει κανείς. Μάλλον έχει τα μάτια του μπαμπά του και τη μουρίτσα της μαμά του.

Honor Warren

Ηλικία: 5

Διάσημοι γονείς: Jessica Alba και Cash Warren

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Με τέτοιους γονείς η Honor δεν θα μπορούσε παρά να είναι μία πραγματική κούκλα! Στα 5 της, μάλιστα, έχει ήδη το γούστο της μαμάς της.

Mason Disick

Ηλικία: 3

Διάσημοι γονείς: Kourtney Kardashian και Scott Disick

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Κυριολεκτικά γεννημένος στα φώτα της δημοσιότητας, ο Mason Disick είναι ομορφούλης και γλυκός όπως η μαμά του, αλλά σίγουρα στο μέλλον θα γίνει καρδιοκατακτητής όπως ο μπαμπάς του.

Samuel "Kai" Schreiber

Ηλικία: 4

Διάσημοι γονείς: Naomi Watts και Liev Schreiber

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Τα ξανθα του μαλλιά και τα γαλανά του μάτια «φωνάζουν» μαμά, αλλά τη φωτογένειά του ο μικρός Kai την οφείλει και στους δύο γονείς του.

Blue Ivy Carter

Ηλικία: 1

Διάσημοι γονείς: Beyonce και Jay-Z

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Όπως αποκάλυψε η Beyonce σε αποκλειστικό ντοκιμαντέρ του καναλιού HBO, τον περασμένο Φεβρουάριο, η μικρή Blue μοιάζει ξεκάθαρα στον μπαμπά της.

Harlow Madden

Ηλικία: 5

Διάσημοι γονείς: Nicole Richie και Joel Madden

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Παρόλο που τα καστανά μάτια της Harlow είναι ίδια με του μπαμπά της, φαίνεται πως η μικρή είναι μία στιλάτη ντίβα, ακριβώς όπως η μαμά της.

Nahla Aubry

Ηλικία: 5

Διάσημοι γονείς: Halle Berry και Gabriel Aubry

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Πόσο πιο όμορφα γονίδια θα μπορούσε να έχει η μικρή Nahla, η οποία έχει την υπέροχη χροιά της επιδερμίδας της μαμάς της και τα σκανδαλιάρικα μάτια του μπαμπά της.

Samuel Affleck

Ηλικία: 1

Διάσημοι γονείς: Jennifer Garner και Ben Affleck

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Το νεώτερο μέλος της οικογένειας Affleck, έχει το καλοσυνάτο βλέμμα της μαμάς του και τη γοητεία του μπαμπά του.

Flynn Bloom

Ηλικία: 2

Διάσημοι γονείς: Orlando Bloom και Miranda Kerr

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Ο Flynn είναι στην πραγματικότητα η μικρογραφία του μπαμπά του, αλλά με τόσο όμορφους γονείς δεν θα μπορούσε να μην είναι αξιολάτρευτος.

Luca Comrie

Ηλικία: 1

Διάσημοι γονείς: Hilary Duff και Mike Comrie

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το κατάξανθο μωρό μοιάζει τρομερά με τη μαμά του!

Tennessee Toth

Ηλικία: 9 μηνών

Διάσημοι γονείς: Reese Witherspoon και Jim Toth

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Τόσο ο Tennessee όσο και η κόρη της Reese, Ava, μοιάζουν τρομερά στη μαμά τους. Τα μπλε μάτια και τα ξανθά μαλλιά είναι τα στοιχεία που το μαρτυρούν!

Willow Hart

Ηλικία: 2

Διάσημοι γονείς: Pink και Carey Hart

Στη μαμά ή στον μπαμπά; Πίσω από τις ξανθές μπουκλίτσες και τα ροζ αξεσουάρ είναι ξεκάθαρο ότι η Pink μοιάζει στη μαμά της. Θα γίνει, άραγε, ροκ-σταρ μεγαλώνοντας;

Πηγή: iVillage

v