5 tips ομορφιάς για τα καλοκαιρινά σας ραντεβού

5 tips ομορφιάς για τα καλοκαιρινά σας ραντεβού

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που η γοητεία της γυναίκας εκτινάσσεται, κι αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνονται και οι άνδρες, οι οποίοι νιώθουν να έλκονται ακόμα περισσότερο από τις μαυρισμένες επιδερμίδες και τις χρυσαφένιες ανταύγειες στα μαλλιά.

Τι άλλο μπορεί, όμως, να κάνει μια γυναίκα, για να εκτινάξει τη γοητεία της το καλοκαίρι και να μην αφήνει τον σύντροφό της (ή τον μέλλοντα σύντροφό της) να παίρνει τα μάτια του από πάνω της; Πέντε πολύ απλά βήματα μπορούν να κάνουν θαύματα:

Ζουμερά χείλη

Είναι το σημείο του γυναικείου προσώπου που κάθε άνδρας λαχταρά να κατακτήσει, γι'αυτό θέλει ιδιαίτερη φροντίδα. Φορώντας ένα κραγιόν σε έντονο χρώμα, μπορεί τα χείλη σας να δείξουν εντυπωσιακά, όμως σε κανέναν άνδρα δεν αρέσει να φεύγει από ένα ραντεβού με μπογιατισμένο πρόσωπο, σαν τον Τζόκερ. Το ιδανικό για τα χείλη σε ένα ρομαντικό καλοκαιρινό ραντεβού είναι ένα ελαφρώς χρωματισμένο lip balm, και μάλιστα κάποιο με γεύση φρούτου, το οποίο πέρα από δροσερή λάμψη θα κάνει τα χείλη σας ακαταμάχητα και στη γεύση!

Λάμψη στο βλέμμα

Το καλοκαίρι η ομορφιά είναι συνυφασμένη με την απλότητα και το μακιγιάζ της γυναίκας χρειάζεται μόνο δύο-τρία προϊόντα για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Το δε βλέμμα είναι αυτό στο οποίο απαιτείται η περισσότερη ένταση! Έτσι, για τα βραδινά σας ραντεβού, τονίστε τα μάτια σας με λίγο σίμερ, είτε σε μορφή υγρού στικ είτε σε μορφή περλέ σκιάς. Για να δείξουν τα μάτια σας φωτεινά και απαστράπτοντα, βάλτε λίγο σίμερ στις εσωτερικές γωνίες, στο κόκκαλο του φρυδιού και ελάχιστο στο πάνω μέρος των ζυγωματικών σας, ώστε να τονιστούν οι γωνίες του προσώπου σας. Μάλιστα, μπορείτε με το δάχτυλό σας να βάλετε ελάχιστο σίμερ και στη μέση από το πάνω μέρος των χειλιών σας, για να τα κάνετε να δείχνουν πιο «γεμάτα».

Wet look

Αναμφίβολα το look που θα κυριαρχήσει το φετινό καλοκαίρι στα μαλλιά, είναι αυτό που δημιουργεί την εντύπωση ότι μόλις βγήκατε από τη θάλασσα ή το μπάνιο. Έτσι, όταν θα έχετε κάνει το απογευματινό σας αφρόλουτρο, μετά τη θάλασσα, και ενώ τα μαλλιά είναι ακόμα βρεγμένα, απλώστε ένα προϊόν, το οποίο να έχει την ιδιότητα να συγκρατεί αυτή την υγρασία, αποδίδοντας wet αποτέλεσμα. Θα βρείτε τέτοια τζελ ή σπρέι στα καταστήματα με είδη καλλυντικών.

Απαλή επιδερμίδα

Θέλετε η επιδερμίδα σας το καλοκαίρι να δείχνει αλαβάστρινη; Θέλετε το χέρι του να κυλά τρυφερά πάνω στο μπράτσο και την πλάτη σας και να νιώθει ότι αγγίζει μετάξι; Φροντίστε κατά τη διάρκεια του ντους, μετά τη θάλασσα, να χρησιμοποιείτε ένα απαλό προϊόν peeling, με το οποίο θα κάνετε απολέπιση στο δέρμα, και αμέσως μετά το ντους απλώνετε πλούσια ενυδατική κρέμα σε όλο το σώμα, κατά προτίμηση κάποια με αλόη και βούτυρο καριτέ. Εξίσου βαθιά ενυδάτωση χρειάζεται και το πρόσωπό σας, στο οποίο καλό είναι μία φορά την εβδομάδα να απλώνετε ένα παχύ στρώμα πλούσιας ενυδατικής μάσκας, την οποία είτε μπορείτε να φτιάξετε μόνη σας (δείτε σε παλαιότερο άρθρο), είτε μπορείτε να προμηθευτείτε από κάποιο κατάστημα καλλυντικών ή φαρμακείο. Φυσικά η καθημερινή ενυδάτωση μετά τη θάλασσα δεν πρέπει να παραλείπεται.

Άρωμα

Από όλες τις αισθήσεις μας, αυτή που συνδέεται περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη με τη μνήμη είναι η όσφρηση, γι'αυτό φροντίστε να του μείνετε αξέχαστη -χωρίς να το παρακάνετε. Επιλέξτε κάποιο άρωμα, στην καλοκαιρινή εκδοχή του, και ψεκάστε το σε στρατηγικά σημεία, π.χ. ψηλά στο λαιμό, πίσω από τα αυτιά και ανάμεσα στα στήθη σας. Εναλλακτικά, για ακόμα πιο δροσερό αποτέλεσμα, μπορείτε να επιλέξετε ένα body splash, με το οποίο θα ψεκάσετε όλο το σώμα, πριν ντυθείτε για το ραντεβού σας! Τα αρώματα εσπεριδοειδών και το γιασεμί είναι ιδανικά για τα καλοκαιρινά βράδια.

v