Οι stars που ζουν ακόμα με τη μαμά τους

Οι stars που ζουν ακόμα με τη μαμά τους

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, οι παρακάτω stars έχουν δημόσια παραδεχτεί ότι ζουν ακόμα με τους γονείς τους. Είτε επειδή είναι ακόμα σχετικά νέοι, είτε επειδή οι γονείς τους χήρεψαν πρόσφατα, οι παρακάτω δείχνουν να έχουν ακόμα ανάγκη την οικογενειακή θαλπωρή ή απλά τους αρέσει να «βγάζουν» προς τα έξω ένα πιο οικογενειακό προφίλ. Δείτε ποιοι είναι αυτοί:

Bradley Cooper

Ένας από τους πιο σέξι άνδρες στον πλανήτη, δήλωσε πρόσφατα πως από το 2011 που πέθανε ο μπαμπάς του, η μαμά του μετακόμισε μαζί του!

Jennifer Lawrence

«Δέκα εκατομμύρια δολάρια και ακόμα ζω με τους γονείς μου», δήλωσε πριν μερικούς μήνες η αγαπημένη θρασύς 23χρονη star.

Joan και Melissa Rivers

Μαμά και κόρη ζουν μαζί εδώ και χρόνια. Κάτι που όπως λένε και οι δύο τις ευχαριστεί μεν αλλά και τις κάνει να τσακώνονται αρκετά συχνά.

Taylor Lautner

Ο 21χρονος πρωταγωνιστής των Twilight ζει με την οικογένειά του στο Los Angeles, στο ίδιο δωμάτιο που έχει από τα 11 του χρόνια του.

Michelle Obama

Η μητέρα της Michelle Obama είναι η τρίτη «Πρώτη Γιαγιά» στην ιστορία που μένει στον Λευκό Οίκο, μαζί με όλη την οικογένεια Obama.

Dev Patel

Ο 20χρονος ηθοποιός διαγνώστηκε με διπολική διαταραχή το 2010 και αποφάσισε πως το πιο σταθερό περιβάλλον για να ζήσει και ίσως να το ξεπεράσει είναι το σπίτι των γονιών του στην Καλιφόρνια.

Rafael Nadal

Κι όμως, ο πιο διάσημος τενίστας του πλανήτη ζει ακόμα με τους γονείς του και την αδερφή του στη Μαγιόρκα, της Ισπανίας.

Πηγή: newser

v