Ρούχα σχολείου: Τι, πού και με πόσα

Ρούχα σχολείου: Τι, πού και με πόσα

Η ανανέωση της παιδικής γκαρνταρόμπας εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς ξεκινά με μία καλή απογραφή σε όσα τα παιδιά ήδη έχουν από πέρσι. Όσα δεν τους κάνουν πια τα μαζεύουμε σε τσάντες και τα δίνουμε εκεί που τα χρειάζονται, όπως π.χ. στον φιλανθρωπικό οργανισμό Give the Kids. Όσα τους κάνουν τα κρατάμε και όσα χρειάζονται τα βρίσκουμε στα αγαπημένα μας καταστήματα, με τα πιο όμορφα σχέδια και τις πιο λογικές τιμές.

Μπλουζάκια και φούτερ

Τα παιδιά θα χρειαστούν σίγουρα βαμβακερά t-shirts, κοντομάνικα και μακρυμάνικα, καθώς και ζεστά και άνετα φούτερ για τα δροσερά φθινοπωρινά πρωινά.

Φωτό: Μακρυμάνικο βαμβακερό μπλουζάκι H&M (τιμή: 4,95 ευρώ). Διατίθεται και σε άλλα χρώματα. Μπλούζα-πουκαμίσα για κορίτσια DPAM (τιμή: 23,90 ευρώ). Τ-shirt για αγόρια Zara (τιμή: 10,95 ευρώ). Φούτερ μακρυμάνικο για ηλικίες από 3 έως 6 ετών Babycarrots (τιμή: 19,12 ευρώ).

Παντελόνια και κολάν

Τα παντελόνια των παιδιών πρέπει να είναι από ανθεκτικά υφάσματα, ώστε να μην σκίζονται και να μην τραυματίζονται τα παιδιά, αλλά και να μην έχουν πολλά κουμπιά και κορδόνια για να μην ταλαιπωρούνται τα παιδιά πηγαίνοντας στην τουαλέτα.

Φωτό: Κολάν H&M με φλοράλ σχέδιο -θα βρείτε σε πολλά ακόμα σχέδια (τιμή: 9,95 ευρώ). Παντελόνι-παραλλαγή για αγόρια IKKS (τιμή: 60 ευρώ). Τζιν παντελόνι για κορίτσια Benetton (τιμή: 27,95 ευρώ). Τζιν παντελόνι για αγόρια Alouette (τιμή: 31,20 ευρώ).

Φόρμες και μπουφάν

Τα πλέον απαραίτητα ρούχα για το σχολείο είναι οι φόρμες και τα μπουφάν. Θα χρειαστείτε ουκ ολίγες φόρμες, καθώς είναι από τα ρούχα που τα παιδιά φορούν συχνότερα, ενώ δύο τουλάχιστον μπουφάν είναι απαραίτητα, σε περίπτωση που το ένα βραχεί ή και λερωθεί.

Φωτό: Παντελόνι-φόρμα για κορίτσια Alouette (τιμή: 32 ευρώ). Αμάνικο μπουφάν για αγόρια Benetton (τιμή: 39,95 ευρώ). Φόρμα Benetton (τιμή: 9,95 ευρώ για το παντελόνι). Παρκά για κορίτσια με αποσπώμενη κουκούλα Zara (τιμή: 39,95 ευρώ).

Παπούτσια

Αθλητικά παπούτσια με βέλκρο και ευκολοφόρετα μποτάκια είναι ό,τι πρέπει για το σχολείο. Ξεχάστε τις μπαλαρίνες και τα μοκασίνια, τα οποία γλυστράνε και δεν προσφέρονται καθόλου για τρέξιμο και παιχνίδι.

Φωτό: Σπορ παπούτσι με φωσφοριζέ σόλα για αγόρια DPAM (τιμή: 58,90 ευρώ). Αθλητικά Converse για κορίτσια από το MyShoe.gr (τιμή: 60,26 ευρώ). Δερμάτινο μποτάκι Μούγερ (τιμή: 66 ευρώ). Αθλητικά παπούτσια Adidas για κορίτσια, από το Spartoo.gr (τιμή: 43 ευρώ).

v