Τα πιο καυτά προκαταρκτικά για να τον ξεσηκώσετε!

Τα πιο καυτά προκαταρκτικά για να τον ξεσηκώσετε!

Μην αφήνετε την κούραση της καθημερινότητας να κάνει το σεξ ρουτίνα. Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο για να προσφέρετε στον σύντροφό σας σεξουαλική ικανοποίηση πριν την σαρκική επαφή. Θυμηθείτε τις «μαγικές» κινήσεις που κάνατε παλιά και εκτινάσσατε τη λίμπιντο και... βελτιώστε τις, ακολουθώντας τα παρακάτω tips για καυτά προκαταρκτικά!

Μασάζ στο κεφάλι του

Το μασάζ στο κεφάλι του συντρόφου σας είναι από τα ξεχασμένα προκαταρκτικά, τα οποία μπορούν να του προκαλέσουν τρομερή ευχαρίστηση, να τον χαλαρώσουν και -αν το κάνετε σωστά- να τον διεγείρουν. Δοκιμάστε να του κάνετε μασάζ με αυτόν ξαπλωμένο στα πόδια σας, ενώ εσείς κάθεστε π.χ. στον καναπέ με εκείνον καθισμένο στο πάτωμα ανάμεσα στα πόδια σας ή ακόμα και στη μπανιέρα, ενώ κάνετε μαζί μπάνιο. Προσέξτε, όμως: Μην αρκεστείτε στο να ξύσετε το κεφάλι του με τα νύχια σας. Για να του προσφέρετε τη μέγιστη ευχαρίστηση, ξεκινήστε χαμηλά από τον αυχένα, συνεχίστε κάτω από τα αυτιά του, πιέστε απαλά και με αργές κινήσεις τους λοβούς και συνεχίστε «τρέχοντας» τα δάχτυλά σας ανάμεσα στα μαλλιά του, από κάτω προς τα πάνω.

Όταν φτάσετε στην κορυφή του κεφαλιού του κάντε κυκλικές κινήσεις με τα δάχτυλά σας στα μαλλιά του και ξύστε ελαφρώς το κεφάλι του. Επαναλάβετε αρκετές φορές και, αν δεν έχει «ζεσταθεί» ακόμα, συνεχίστε κατηφορίζοντας τα χέρια σας προς το στήθος του.

Striptease

Οι άνδρες είναι οπτικοί τύποι. Μπορούν να διεγερθούν απλά κοιτάζοντας κάτι προκλητικό, χωρίς καν να το ακουμπήσουν. Το γυμνό σας σώμα, λοιπόν, είναι από μόνο του επαρκές όπλο για να τον ξεσηκώσετε. Προσέξτε, όμως: Πρέπει να γδυθείτε μπροστά του αργά και βασανιστικά, όχι απλά να πετάξετε τα ρούχα σας. Πώς θα το κάνετε; Βάλτε χαμηλά απαλή μουσική. Ξαπλώστε τον στο κρεβάτι, σε επικλινή θέση. Ανεβείτε κι εσείς στο κρεβάτι και στηριχτείτε στα γόνατα, με τα πόδια του ανάμεσα στα δικά σας. Ξεκινήστε να γδύνεστε (προτιμήστε να φοράτε πουκάμισο), ξεκουμπώνοντας όσα κουμπιά χρειάζεται για να έχει μερική εικόνα από τα αγαπημένα σημεία του σώματός σας, τα οποία καθώς κινείστε θα μισοκρύβονται. Συνεχίστε με το παντελόνι και το εσώρουχό σας αλλά πριν τα βγάλετε εντελώς, αρχίστε να γδύνετε αργά και τον ίδιο.

Όταν θα είστε πλέον και οι δύο γυμνοί, μην τον αφήσετε ακόμα να σας αγγίξει. Πλησιάστε τον και αρχίστε να αγγίζετε το σώμα του με το δικό σας, «περάστε» το στήθος σας πάνω από το δικό του, γυρίστε τον μπρούμυτα και κάντε το ίδιο στην πλάτη του, αφήστε το αιδοίο σας να ακουμπήσει τα οπίσθιά του. Κάντε κάθε σας κίνηση βασανιστικά αργή. Δεν θα αντέξει πολύ...

Κλείστε του τα μάτια

Και αφού είδε ό,τι είδε, ώρα να του δέσετε τα μάτια και να «παίξετε» με τις αισθήσεις του. Ξεκινήστε ακουμπώντας αντικείμενα με διαφορετική υφή και θερμοκρασία σε διάφορα σημεία του σώματός του. «Περάστε» ένα φτερό πάνω από τον λαιμό μέχρι τα γεννητικά του όργανα, δέστε τα χέρια του με ένα μαντήλι και «περάστε» ένα παγάκι στο λαιμό, το στήθος και στους προσαγωγούς του. Ζητήστε του να ανοίξει τα χείλη του και δώστε του να γευτεί μόνο με τη γλώσσα σοκολάτα, φρούτα, αλκοόλ, κάποιο σημείο του σώματός σας και ζητήστε του να σας λέει τι είναι αυτό που γεύεται κάθε φορά. Για κάθε λάθος απάντηση θα τον χτυπάτε με την παλάμη δυνατά στα οπίσθια. Αλλά για κάθε σωστή θα γλύφετε εσείς μία φορά το μόριό του.

Μπορείτε, μάλιστα, να δοκιμάσετε το παιχνίδι αυτό εναλλάξ, ζητώντας του να δέσει και τα δικά σας μάτια!

Με κομμένη την ανάσα

Το στόμα σας είναι πανίσχυρο όπλο στην διέγερση του συντρόφου σας. Όχι, δε θα σας προτείνουμε να το χρησιμοποιήσετε όπως φαντάζεστε (αυτό μπορεί να ακολουθήσει στην πορεία), αλλά να «παίξετε» με την ανάσα σας. Αφού τον έχετε γδύσει, πλησιάστε τα μισάνοιχτα χείλη σας στο σώμα του, ξεκινήστε χαμηλά από την κοιλιά του και ανηφορίστε προς το στήθος του, και φυσήξτε αργά. Ο ζεστός αέρας από το στόμα σας που θα αγγίζει το δέρμα του θα προκαλέσει αλλαγή θερμοκρασίας στα συγκεκριμένα σημεία και σιγά-σιγά θα τον διεγείρει.
Στη συνέχεια πλησιάστε στις ρώγες του. Γλύψτε τις δυνατά με την άκρη της γλώσσας σας και φυσήξτε τις. Ποιος είπε ότι οι άνδρες δεν διεγείρονται και από το στήθος;

Τέλος, ανηφορίστε προς τον λαιμό του, στο σημείο κάτω από το αυτί του. Γλύψτε τον αργά στο σημείο αυτό και στη συνέχεια εκπνεύστε έντονα, ψιθυρίζοντάς του κάτι πολύ προκλητικό. Αν προλάβετε, επαναλάβετε το γλείψιμο και φύσημα στην άκρη του πέους του. Εντάξει, φτάνει! Μην τον βασανίζετε άλλο!

v