Στιλάτα και οικονομικά jackets για το φθινόπωρο

Στιλάτα και οικονομικά jackets για το φθινόπωρο

Τα jackets αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία στα πανωφόρια. Σε κοντή ή πιο μακριά γραμμή, φαρδιά ή πιο στενά, μονόχρωμα ή με prints έρχονται να "δέσουν" αρμονικά με το πνεύμα του φθινοπώρου. Φέτος η μόδα θέλει jackets σε γκρι χρώμα αλλά και με φλοράλ prints ενώ το τζιν και το δέρμα έχουν την τιμητική τους.

Πράσινο σκούρο, H&M

Κοντό jacket που κολακεύει εξαιρετικά τη σιλουέτα, ακόμα κι αν υπάρχουν κάποια περιττά κιλάκια στην περιφέρεια. Φορέστε το με στενό παντελόνι, τζιν ή υφασμάτινο. Συνδυάστε το με μποτίνια και μια ευρύχωρη τσάντα για μια όμορφη εμφάνιση στο γραφείο.

Τιμή: 39,95 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε στα καταστήματα H&M

Denim jacket, Bershka

Για πιο casual στυλ εμπιστευτείτε ένα τζιν jacket που είναι και hot τάση για φέτος. Μπορείτε να τολμήσετε το total denim look, αλλά μπορείτε απλά να το φορέσετε πάνω από ένα υφασμάτινο παντελόνι ή και με ένα casual φόρεμα. Προσθέστε μποτίνια και πολλά αξεσουάρ.

Τιμή: 39,99 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε στα καταστήματα Bershka

Φλοράλ jacket, Zara

Μια πιο ιδιαίτερη εκδοχή ενός jacket που φτάνει μέχρι τη μέση και έχει prints με φλοράλ. Μπορείτε να το συνδυάσετε τέλεια με στενό παντελόνι και oxford παπούτσια ή ακόμη με midi pencil φούστα που θα κάνει το ντύσιμο ακόμα πιο ανατρεπτικό.

Τιμή: 49,95 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε στα καταστήματα Zara

Jacket από δερματίνη, Pull & Bear

Μια μεγάλη τάση για φέτος είναι το δέρμα ή το ψεύτικο δέρμα, αλλά και το oversized μέγεθος, δηλαδή πανοφώρια που είναι πολύ φαρδιά και ρηχτά. Διαλέξτε ένα jacket σε μαύρη δερματίνη, για να είναι πιο οικονομικό, και ταιριάξτε το με μαύρο τζιν και μποτίνια.

Tιμή: 49,99 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε στα καταστήματα Pull & Bear

Γκρι jacket, Mango

To πιο καυτό ρούχο της σεζόν, ένα γκρι jacket, αποθεώνει πραγματικά όλο το στυλ. Συνδυάστε το με τζιν ή με υφασμάτινο παντελόνι σε μαύρο χρώμα και στη συνέχεια παίξτε με τις αντιθέσεις. Μποτάκια ή loafers και μια ζιβάγκο ολοκληρώνουν το σύνολο.

Τιμή: 69,99 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε στα καταστήματα Mango

Με leopard print γιακά, Asos

Ένα φανταστικό jacket σε λαδί χρώμα με γιακά σε leopard print έρχεται να δώσει στυλ μέσα στο φθινόπωρο. Ένα στενό μαύρο παντελόνι, ένα ζευγάρι γόβες και μια μπλούζα με πουά κάνει παιχνιδιάρικο το look. Κάποια αξεσουάρ, όπως κορδέλα στα μαλλιά θα προσθέσουν περισσότερο στυλ. 

Τιμή: 78,17 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε online στα Asos

v