Οικονομικά βραδινά φορέματα για σέξι εμφανίσεις

Οικονομικά βραδινά φορέματα για σέξι εμφανίσεις

Η φετινή σεζόν δημιουργεί συνθήκη για όλες τις ώρες της ημέρας (και της νύχτας!). Για μια βραδινή έξοδο προτείνει φορέματα που εκφράζουν όλο το δυναμισμό και τη σεξουαλικότητα μιας γυναίκας, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν τον κομψό της χαρακτήρα. Επιλέξαμε σέξι φορέματα και σας δίνουμε συμβουλές πώς να τα φορέσετε.

Animal print, Mango

Τα prints φέτος είναι στη μόδα και από αυτή την τάση δε θα μπορούσε να λείπει το animal print (ειδικά σε βραδινές εμφανίσεις). Ένα strapless φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί ιδανικά με μαύρες γόβες και ένα μαύρο clutch ενώ περιττά αξεσουάρ καλό θα είναι να αποφευχθούν για να διατηρήσουν κομψό το σύνολο.

Tιμή: 39,99 ευρώ

Μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Mango.

Μαύρο με διαφάνεια, Asos

Το μίνι μαύρο στενό φόρεμα είναι η κλασική επιλογή κάθε γυναίκας που σέβεται τον εαυτό της. Προτιμήστε ένα μαύρο φόρεμα με διαφάνεια ή δαντέλα για να τονίσετε ακόμα περισσότερο τη σεξουαλικότητά σας. Εννοείται πως αφήνουμε αξεσουάρ και έντονο μακιγιάζ στη γωνία, καθώς ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα είναι αρκετά.

Tιμή: 33,70 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε online στα καταστήματα Asos.

Ροζ της πούδρας, H&M

 

Ένα σέξι φόρεμα σε nude απόχρωση είναι μια φανταστική επιλογή, ειδικά αν θέλετε να δώσετε βάση στα υπόλοιπα αξεσουάρ ή σε κοσμήματα. Μπορείτε να φορέσετε κοσμήματα στο λαιμό ή εκκεντρικά βραχιόλια, να κρατήσετε έναν υπερμεγέθη φάκελο ή να δώσετε έμφαση σε smokey eye μακιγιάζ για ακόμα πιο σέξι διάθεση.

Τιμή: 9,95 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε στα καταστήματα H&M.

Μπλε δαντέλα, Topshop

 

Μια πιο συντηρητική επιλογή που ωστόσο διατηρεί τη θηλυκή της ταυτότητα. Φόρεμα σε έντονο μπλε χρώμα που αγκαλιάζει τη σιλουέτα και αφήνει διάχυτο το σεξαπίλ καθώς το ύφασμα είναι από δαντέλα. Ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα, ένα clutch και έντονο κόκκινο κραγιόν μπορούν να παίξουν εύστοχα με τις ισορροπίες.

Τιμή: 50 ευρώ

Mπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Topshop.

Μαύρο strapless, Bershka

Φόρεμα μαύρο strapless σε δερματίνι με κόψιμο που κολακεύει το γυναικείο σώμα (και ιδιαίτερα το μπούστο). Μπορείτε να το φορτώσετε με πλούσια κοσμήματα στο λαιμό, να το συνδυάσετε με ankle boots ή πέδιλα και να παίξετε με χτενίσματα τύπου αλογοουρά προκειμένου να αφήσετε ακάλυπτο το σέξι σημείο του λαιμού.

Τιμή: 49,99 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε στα καταστήματα Bershka.

Εναλλακτική πρόταση, Zara

Μια εναλλακτική πρόταση που τονίζει την σέξι πλευρά με διαφορετικό τρόπο. Φόρεμα σε μπλε χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες και βαθύ κόψιμο στο μπούστο, το οποίο συνδυάζεται με παπούτσια oxford ή με loafers ενώ διάφορα χρώματα μπορούν να παίξουν άνετα στην παλέτα (πχ. κόκκινο μικρό τσαντάκι με κόκκινο κραγιόν).

Τιμή: 35,95 ευρώ

Μπορείτε να τα αγοράσετε από τα καταστήματα Zara.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v