Χριστουγεννιάτικα ταξίδια στην Ευρώπη: 4 οικονομικά πακέτα για όλη την οικογένεια

Χριστουγεννιάτικα ταξίδια στην Ευρώπη: 4 οικονομικά πακέτα για όλη την οικογένεια

Τα ταξίδια μπορεί να αποτελούν μαγεία από μόνα τους, ωστόσο όταν συνδυάζονται με συγκεκριμένες εποχές αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Τα Χριστούγεννα είναι εποχή που όλοι μας ζούμε το παραμύθι και θέλουμε να έρθουμε πιο κοντά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Με οικονομικά ταξιδιωτικά πακέτα και προσφορές αυτό μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Δείτε τέσσερις μαγευτικούς προορισμούς για Χριστούγεννα στην Ευρώπη και πόσο θα σας κοστίσει να περάσετε εκεί τις ημέρες των γιορτών με όλη την οικογένεια, αν προγραμματίσετε το ταξίδι σας μέσω κάποιου ταξιδιωτικού γραφείου.

Μαγεία και ρομαντισμός στο Παρίσι και την Disneyland

To Signature Travel προτείνει μια εκδρομή στο μαγικό Παρίσι! Το μουσείο του Λούβρου, τα Ηλύσια Πεδία, η κρουαζιέρα στον Σηκουάνα και οι Βερσαλίες είναι κάποια μόνο από τα αξιοθέατα που θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε με τα παιδιά. Το δε ταξίδι στην Disneyland είναι αφιερωμένο στον κόσμο της φαντασίας: Επισκεφθείτε τον Πύργο της Ωραίας Κοιμωμένης, ταξιδέψτε στη χώρα του Πίτερ Παν και του Πινόκιο, ζήστε την περιπέτεια στην Άγρια Δύση και περπατήστε στα μονοπάτια του Ιντιάνα Τζόουνς. Φωτογραφηθείτε με τους ήρωες της Disney που θα περπατούν δίπλα σας και παρακολουθήστε τις πανέμορφες παρελάσεις.

Το "πακέτο" ξεκινά από 595 ευρώ κατ' άτομο, ενώ για τετραμελή οικογένεια υπολογίστε περί τις 2.000 ευρώ (χωρίς τους φόρους αεροδρομίου). Παιδιά κάτω των 12 ετών θα πληρώσουν 430 ευρώ κατ'άτομο. Αναχωρήσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 23, 26, και 31 Δεκεμβρίου, καθώς και για τις 2 Ιανουαρίου.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής με την Air France & Aegean
4 ή 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3 ή 4 αστέρων
Πρωινό καθημερινά
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Παρισιού
Πανοραμική ξενάγηση στο Παρίσι
Επίσκεψη στο παλάτι των Βερσαλλιών και στο Μουσείο Λούβρου
Μεταφορά στην Disneyland (δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου)
Δώρο: εισιτήριο για μίνι κρουαζιέρα στον Σηκουάνα με τα Bateaux Parisiens (δεν περιλαμβάνεται η μεταφορά προς και από την αποβάθρα)
Δώρο: εκπτωτικό κουπόνι για γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο «Les Diamantaires»
Δώρο: εκπτωτικό κουπόνι για αγορές από το πολυκατάστημα Galleries Lafayette Υπηρεσίες τοπικού μας συνεργάτη
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών
Ενημερωτικά έντυπα, χάρτης πόλης, κ.λπ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ.

Λονδίνο για κοσμοπολίτικα Χριστούγεννα

Η 4ημερη εκδρομή που διοργανώνει το Seretis Travel στο Λονδίνο είναι ό,τι πρέπει για τις γιορτινές μέρες. Πλήρης ξενάγηση πόλης και είσοδος στο Βρετανικό Μουσείο, κρουαζιέρα στον Τάμεση και προαιρετική επίσκεψη στην Οξφόρδη συγκαταλέγονται στο πακέτο που περιλαμβάνει τρεις διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο! Σημειώστε, στα αξιοθέατα, τη χριστουγεννιάτικη «Winter Wonderland» που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους, τους κήπους του Κένζινκτον με τα ομώνυμα ανάκτορα, το Ρίτζεντ Παρκ με το ζωολογικό του κήπο, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το μουσείο επιστημών που συναρπάζει κάθε μικρό και μεγάλο επισκέπτη και βέβαια το περίφημο μουσείο των κέρινων ομοιωμάτων της Μαντάμ Τυσσό.

Η τιμή είναι  545 ευρώ κατ' άτομο και περί τις 2.200 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια (χωρίς φόρους αεροδρομίου). Ημερομηνίες ταξιδιού: 27-30/12.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια με British Airways
Διαμονή 3 νύχτες στο ξενοδοχείο Millenium & Copthorne 4* Sup
Πρωινό μπουφέ καθημερινά
Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο και το ξενοδοχείο
Ξενάγηση της πόλης του Λονδίνου
Επίσκεψη στο Βρετανικό μουσείο
Αρχηγός - Συνοδός
Ενημερωτικό υλικό
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Παραμυθένια Χριστούγεννα στο Μόναχο

Η πρωτεύουσα της Βαυαρίας είναι γνωστή για τις ομορφιές της, ειδικά κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εκδρομή στο Σάλτσμπουργκ, επίσκεψη στο γραφικό Ομπεραμεργκάου με τα ξύλινα ζωγραφιστά σπιτάκια, το σπίτι του Μότσαρτ και τη χριστουγεννιάτικη αγορά του Μονάχου συγκαταλέγονται στην 5ήμερη εκδρομή του Manessis Travel. Περπατήστε μέχρι την Christkindlesmarkt, την παραμυθένια πόλη με τα Carousel, και τις πολυάριθμες δραστηριότητες για παιδιά, και χαθείτε μέσα στα περισσότερα από 200 υπαίθρια καταστήματα που σας περιμένουν για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας. Δείτε το πανύψηλο 100 μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα 2.500 λαμπιόνια, νιώστε το άρωμα του ζεστού κρασιού στα μικρά ξύλινα περίπτερα, γευτείτε τα κλασικά λαχταριστά λουκάνικα Wurst και αγοράστε πανέμορφα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δώρα.

Το κόστος του "πακέτου" ξεκινά από 555 ευρώ κατ' άτομο ενώ για μια τετραμελή οικογένεια υπολογίστε γύρω στις 2.200 ευρώ (χωρίς φόρους αεροδρομίου). Για παιδιά κάτω των 12 ετών το κόστος ανέρχεται στα 445 ευρώ. Αναχωρήσεις προγραμματίζονται για : 22, 23, 28, 29 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου.

Στο πακέτο περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια με τη LUFTHANSA ή την AEGEAN
Τέσσερις διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία KEMPINSKI Vier Jahreszeiten 5* ή COURTYARD by MARRIOTT CITY CENTER 4* sup ή COURTYARD by MARRIOTT CITY EAST 4* sup
Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
Δώρο: δείπνο σε παραδοσιακή μπυραρία
Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
Φ.Π.Α.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ

Όμορφα και οικονομικά στη Βουδαπέστη

Ταξίδι στα κύματα του Δούναβη σε μια πανέμορφη εκδρομή που περιλαμβάνει ξενάγηση στην πόλης της Βουδαπέστης, εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά, προαιρετική επίσκεψη στην Μπρατισλάβα και φαγητό σε παραδοσιακά εστιατόρια. Η Πλατεία των Ηρώων στολισμένη με τα υπέροχα αγάλματα των Ούγγρων βασιλέων, η εκπληκτική Όπερα και το εντυπωσιακό Κοινοβούλιο στις όχθες του Δούναβη, ο Πύργος των Ψαράδων, η θαυμαστή εκκλησία του Ματτίας καθώς και ο λόφος του Γκέλλερτ με την εκπληκτική θέα από την Citadella θα σας μαγέψουν!

Η εκδρομή του Bmi Travel προγραμματίζεται για διάφορες ημερομηνίες μέσα στον Δεκέμβρη, ενώ το κόστος ξεκινά από 379 ευρώ κατ' άτομο και φτάνει τα 1.500 ευρώ για μια τετραμελή οικογένεια (χωρίς φόρους αεροδρομίου). 

Στο πακέτο περιλαμβάνονται:

Αεροπορικά εισιτήρια (μετ' επιστροφής) με Aegean Airlines
Μεταφορές από και προς αεροδρόμιο / ξενοδοχείο
3 ή 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
Πρωινό μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο σας
Ξεναγήσεις - περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
Ολοήμερη εκδρομή στην Καμπή του Δούναβη με γεύμα στο Renaissance
Ελληνόφωνος αρχηγός - ξεναγός
Ασφάλεια αστικής - επαγγελματικής ευθύνης

Δείτε τι άλλο περιλαμβάνει το πρόγραμμα εδώ.

v