Κολάν: 6 σχέδια για άνεση επί… ποδός!

Κολάν: 6 σχέδια για άνεση επί… ποδός!

Μύθος πρώτος: «Τα κολάν ταιριάζουν μόνο στις ψηλές και λεπτές». Αλήθεια: Τα κολάν ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους, αρκεί να συνδυαστούν σωστά. Μία γυναίκα με παραπάνω κιλά απλά θα επιλέξει μία μακριά μπλούζα πάνω από το κολάν της, ενώ ειδικά για τις μικροκαμωμένες γυναίκες τα κολάν είναι ιδανικά αφού «μακραίνουν» τα πόδια τους. Μύθος δεύτερος: «Τα κολάν ταιριάζουν μόνο στις νέες γυναίκες». Αλήθεια: Ανάλογα με το σχέδιό τους, τα κολάν μπορούν να φορεθούν τέλεια από γυναίκες κάθε ηλικίας που αισθάνονται άνετα με το σώμα τους...

(φωτο: από την ανοιξιάτικη καμπάνια Calzedonia)

Μύθος τρίτος: «Τα κολάν δεν φοριούνται όλες τις ώρες». Αλήθεια: Ρίξτε μια ματιά στις τελευταίες προτάσεις της αγοράς και θα ανακαλύψετε πως τα κολάν δεν φοριούνται μόνο στη γυμναστική, αλλά από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Κολάν The Angles, από το Lovelysally

Εντυπωσιακό, γυαλιστερό κολάν από lycra και πολυεστέρα, με όμορφα σχέδια κατά μήκος του ποδιού. Ιδανικό για τις βραδινές εξόδους, συνδυασμένο με μαύρη μακριά μπλούζα!

Τιμή: 45 ευρώ.
Αγοράστε το online από εδώ.

Κολάν Motorcycle, από τα Zara

Ένα κολάν που μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις όλες της ημέρας, χάρη στη διπλή σύνθεσή του, από βαμβάκι και δερματίνη. Συνδυάστε το με μακριές πουκαμίσες στο γραφείο ή με πιο αμπιγέ μπλούζες στις βραδινές εξόδους σας.

Τιμή: 29,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Zara.

Φλοράλ κολάν, από τα Asos

Η άνοιξη στα πόδια σας! Ένα υπέροχο λουλουδένιο κολάν, ιδανικό για πρωινές βόλτες, συνδυασμένο με χαρούμενα t-shirts και μποτάκια. Ταιριάζει τέλεια στις μικροσκοπικές σιλουέτες.

Τιμή: 25,28 ευρώ.
Αγοράστε το online από τα Asos.

Ζέρσει κολάν, από τα H&M

Βαμβακερό κολάν σε ασπρόμαυρο μοτίβο, το οποίο φοριέται άνετα όλες τις ώρες της ημέρας και από κάθε σωματότυπο. Συνδυάστε το με λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι και δερμάτινα φλατ μποτάκια το πρωί στη δουλειά ή με πιο αμπιγέ τουνίκ και ψηλοτάκουνες γόβες το βράδυ.

Τιμή: 12,95 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα H&M.

Κολάν σε σχέδιο ριγέ ντένιμ, από το Topshop

Ανοιξιάτικο ριγέ βαμβακερό κολάν, σε ντένιμ σχέδιο. Προτιμήστε το τις πρωινές ώρες, συνδυασμένο με μακριές πουκαμίσες ή t-shirts και μπαλαρίνες!

Τιμή: 32 ευρώ.
Αγοράστε το online από το Topshop

Κολάν με δαντέλα, από τα Mango

Ιδανικό για τις βραδινές σας εμφανίσεις, το κολάν αυτό συνδυάζει δαντελένιο σχέδιο και βαμβακερές λεπτομέρειες, για απόλυτη άνεση και στιλ. Συνδυάστε το με μαύρες μπαλαρίνες ή με γόβες.

Τιμή: 39,99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Mango.

v