Ανοιξιάτικα μπουφάν: Τζάκετ, σακάκια και παρκά για τα δροσερά βράδια

Ανοιξιάτικα μπουφάν: Τζάκετ, σακάκια και παρκά για τα δροσερά βράδια

Η ανοιξιάτικη μόδα μας φτιάχνει κάθε χρόνο την διάθεση. Τα πρώτα χρωματιστά ρούχα και πιο "κοριτσίστικα" σχέδια βγαίνουν στο προσκήνιο, ενώ τα βαριά παλτό μπαίνουν στην ντουλάπα. Την θέση τους παίρνουν ελαφριά μπουφανάκια που φοριούνται πάνω από παντελόνι, φούστα ή φόρεμα και κάνουν τα σύνολα να δείχνουν ακόμα πιο χαρούμενα και αέρινα.

Parka με κουκούλα, Pull & Bear

Parka που φτάνει κάτω από την μέση σε καφέ χρώμα και με κουκούλα. Ταιριάζει άψογα με τζιν παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, αλλά εναλλακτικά και με ένα όμορφο φόρεμα. 

Τιμή: 39,99 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Pull & Bear

Navy blazer, Mango

Blazer σε σκούρο μπλε χρώμα και σε ναυτικό ύφος που μπορεί να φορεθεί με πολλούς και διάφορους τρόπους.. είτε πάνω από ένα τζιν και με ένα λευκό μπλουζάκι είτε σε μια πιο βραδινή εμφάνιση. 

Τιμή: 39,99 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Mango

Δερμάτινο jacket, Bershka

Δερμάτινο jacket σε ουδέτερους τόνους που φτάνει μέχρι την μέση και μπορεί να φορεθεί τις πιο κρύες μέρες (ή νύχτες) της άνοιξης. Με τζιν ή με κάποιο μαύρο φόρεμα θα κάνει την διαφορά. 

Τιμή: 55,99 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Bershka

Βαμβακερό jacket, Η&Μ

Ελαφρύ jacket που θα κάνει τις μέρες και τις νύχτες της άνοιξης πιο στυλάτες και ζεστές. Με ένα φουλάρι στο λαιμό και πάνω από ένα t-shirt και μια τζιν φούστα θα δώσει άλλο αέρα στην εμφάνιση. 

Τιμή: 39,95 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα H&M. 

Jacket καφεδομουσταρδί, Zara

Jacket κοντό σε εναλλακτικό και ιδιαίτερο ύφος που μπορεί να ταιριάξει και να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Πάνω από ένα casual ντύσιμο ή με πολλά αξεσουάρ για βραδινή έξοδο. 

Τιμή: 69.95 ευρώ

Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Zara.

v