Στάσεις στο σεξ για… προχωρημένους: Εσείς μπορείτε;

Στάσεις στο σεξ για… προχωρημένους: Εσείς μπορείτε;

Οι παρακάτω στάσεις υπόσχονται να ανεβάσουν το σεξ με τον σύντροφό σας σε άλλο επίπεδο και να σας δώσουν την δυνατότητα να ανακαλύψετε κάθε σπιθαμή του κορμιού σας, ακόμα και τα σημεία εκείνα που για καιρό έχετε παραμελήσει... είστε έτοιμοι;

Η προπέλα του πάθους

Ο άνδρας σας είναι ξαπλωμένος πάνω σας, κάνετε σεξ με τον κλασικό ιεραποστολικό τρόπο και κάποια στιγμή ξεκινά να στρίβει τον κορμό του κατά 360 μοίρες χωρίς να βγαίνει από μέσα σας. Φανταστείτε πως το σώμα του συντρόφου σας είναι η προπέλα ενός ελικόπτερου! Καθώς στρίβει και κινείται ρυθμικά καθοδηγήστε τον ως προς τα σημεία του κόλπου σας, τα οποία διεγείρονται περισσότερο.

Θέα ...από πίσω!

Ζητήστε από τον σύντροφό σας να καθίσει στο κρεβάτι, με τα πόδια του ανοιχτά και τεντωμένα. Γυρίστε του την πλάτη σας, λυγίστε τα γόνατα, περάστε τα πόδια σας αριστερά και δεξιά από τη μέση του και καθίστε πάνω στο διεγερμένο μόριό του. Ξαπλώστε μπροστά, μπρούμυτα, και τεντώστε εντελώς τα πόδια σας προς τα πίσω, χαλαρώνοντας τον κορμό σας. Την ρυθμική κίνηση της σεξουαλικής πράξης μπορείτε να την κάνετε είτε εσείς, χρησιμοποιώντας σαν μοχλό τις γάμπες του, είτε εκείνος, λυγίζοντας ελαφρώς τα γόνατά του, ή, φυσικά και οι δύο ταυτόχρονα! Η πράξη αυτή είναι ιδανική αν ο σύντροφός σας λατρεύει τα οπίσθιά σας!

Σαρκικό χιαστί

Ξεκινήστε ξαπλώνοντας στο πλάι, με τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας. Με τον άνδρα επίσης ξαπλωμένο στο πλάι και το σώμα του κάθετα στο δικό σας, σιγά-σιγά σηκώστε το πάνω πόδι σας και αφήστε τον να πλησιάσει το κάτω μέρος του κορμού του ανάμεσα στα πόδια σας. Τη στιγμή που οι δύο βουβωνικές χώρες θα ενωθούν, ζητήστε του να κρατηθεί από τους ώμους σας και να πατήσει στο πάτωμα, έστω με το ένα του πόδι. Για να απολαύσετε την στάση αυτή θα χρειαστεί εσείς να κρατιέστε από το κρεβάτι και εκείνος από την πλάτη σας. Η στάση αυτή θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσετε νέα προς διέγερση σημεία του κόλπου σας!

Θηλυκή αλεπού

Καθώς οι περισσότεροι άνδρες δεν είναι ιδιαίτερα ευλύγιστοι, εντυπωσιάζονται τρομερά από την ευλυγισία μιας γυναίκας. Για την στάση αυτή θα χρειαστεί να καθίσετε σε έναν πάγκο ή σε ένα τραπέζι, με τον σύντροφό σας όρθιο απέναντί σας. Με τα χέρια σας στους ώμους του και τα χέρια του να αγκαλιάζουν τη μέση σας, αργά σηκώστε το δεξί πόδι και τοποθετήστε το πάνω από τον αριστερό του ώμο. Στη συνέχεια, σηκώστε το αριστερό σας πόδι και τοποθετήστε το πάνω από το δεξί του ώμο. Εκείνος θα πρέπει να αναλάβει, στη συνέχεια, το παιχνίδι της διείσδυσης!

Ο ανεμόμυλος

Εσείς και ο σύντροφός σας ξαπλώστε στο πλάι, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον. Στην αρχήν χαμηλώνετε τη λεκάνη σας στο ύψος της δικής του, τυλίγοντας τα πόδια σας γύρω από τον κορμό του. Τα χέρια σας θα πρέπει να είναι τεντωμένα προς τα πίσω, για να στηρίζουν το βάρος σας. Στη συνέχεια εκείνος θα πρέπει να κυκλώσει τη μέση σας με τα πόδια του και να κρατήσει το πάνω μέρος των μηρών σας, καθώς θα εισέρχεται μέσα σας απαλά.

Η αψίδα του θριάμβου

Ζητήστε από τον άνδρα σας να καθίσει στο κρεβάτι, με τα πόδια του ανοιχτά μπροστά του. Πλησιάστε και «καβαλήστε» τον, χαμηλώνοντας το σώμα σας μέχρι να καθίσετε στο διεγερμένο του μόριο. Όταν θα έχετε βρει την θέση που σας βολεύει, γείρετε την πλάτη σας προς τα πίσω, επιδιώκοντας να ξαπλώσετε πάνω στα πόδια του (ίσως χρειαστεί να τα λυγίσει λίγο, αν δεν είστε εσείς πολύ ευλύγιστη). Ακουμπήστε το κεφάλι σας στα πόδια του και απλώστε τα χέρια σας προς τα πίσω, πιάνοντας τους αστραγάλους του. Τότε είναι που εκείνος πρέπει να γείρει μπροστά και να ξεκινήσει τις ρυθμικές κινήσεις της πράξης. Η στάση αυτή απευθύνεται στα πολύ ευλύγιστα ζευγάρια –δεν θα πιστεύετε την αίσθηση όταν την πετύχετε! Κλείστε τα μάτια σας και απολαύστε τη... διαδρομή!

Η... λογοκριμένη!

Η στάση αυτή έχει να κάνει με τον έλεγχο, γι'αυτό βάλτε τον άνδρα σας να ξαπλώσει στο κρεβάτι και ζητήστε του να ακολουθήσει τις... εντολές! Γυρίστε του την πλάτη και «καβαλήστε» τον, λυγίζοντας αργά τα γόνατά σας μέχρι να καθίσετε στο διεγερμένο του μόριο. Αφού καθίσετε, τεντώστε τα πόδια σας προς τα πίσω, προς τους ώμους του, και απλώστε τον κορμό σας μπροστά, στο κρεβάτι, ανάμεσα στα πόδια του. Χρησιμοποιώντας τα πόδια σας και με την βοήθεια των χεριών αρχίστε ρυθμικά να γλιστράτε πάνω-κάτω. Χρησιμοποιήστε τα πόδια του ως μοχλό. Ο σύντροφός σας θα ξετρελαθεί με το γεγονός ότι του επιβάλλατε μια στάση βγαλμένη από ταινία πορνό!

Κάθετη απόλαυση

Ξαπλώστε στο κρεβάτι, με τον σύντροφό σας όρθιο απέναντί σας. Με τα χέρια σας να στηρίζουν τη μέση σας, σηκώστε τα πόδια στον αέρα, φέρνοντας το σώμα σας σε όσο πιο κάθετη θέση γίνεται ως προς το κρεβάτι. Στη συνέχεια ο άνδρας πρέπει να σας πλησιάσει, να σας πιάσει από τα πλαϊνά των μηρών και να χαμηλώσει το σώμα του τόσο ώστε το μόριό του να εισέλθει μέσα σας. Τα πόδια σας πλέον πρέπει να στηρίζονται στον κορμό και τους ώμους του και ο κορμός σας στον αυχένα σας. Ο σύντροφός σας πρέπει, βέβαια, να είναι αρκετά δυνατός για να μπορέσει να σας κρατήσει σταθερή στη στάση αυτή, η οποία, εφόσον επιτευχθεί, θα σας χαρίσει μια πρωτόγνωρη εμπειρία σεξουαλικής απόλαυσης!

Πηγή: cosmopolitan

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v