Έξυπνο ντύσιμο: Πώς να κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο!

Έξυπνο ντύσιμο: Πώς να κάνετε το στήθος σας να φαίνεται μεγαλύτερο!

Το στήθος είναι το σημείο, στο σώμα της γυναίκας, με την μεγαλύτερη... ζήτηση. Ωστόσο, δεν έχουν όλες οι γυναίκες την τύχη να γεννηθούν με "μεγάλα" προσόντα. Αν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών με μικρό αλλά... χαριτωμένο στήθος και αναζητάτε τρόπους για να το αναδεικνύετε, ακολουθήστε τις στιλιστικές συμβουλές μας και τραβήξτε περισσότερα βλέμματα!

Επιλέξτε μπλούζες με βολάν και φραμπαλά

Αυτό είναι ένα κέρδος των γυναικών με μικρό στήθος: Μπορούν να φορέσουν σχεδόν κάθε μπλούζα! Για να "γεμίσετε" την περιοχή, μπορείτε να φοράτε μπλούζες με βολάν που θα προσθέτουν τον απαραίτητο όγκο. Προσοχή: Αν το κάνετε, κρατήστε πιο μίνιμαλ και σε μονοχρωμίες το παντελόνι ή την φούστα που θα φορέσετε από κάτω. 

Φορέστε εξώπλατα φορέματα και μπλούζες

Ένας έξυπνος τρόπος για να απομακρύνετε τα βλέμματα από την περιοχή του στήθος είναι να τα οδηγήσετε στην... πλάτη! Φορέστε ένα φόρεμα ή μία μπλούζα που αφήνουν ακάλυπτη την πλάτη σας ή που δένουν με κορδόνι γύρω από τον λαιμό. Απαραίτητο tip: Κάντε ένα καλό peeling στην πλάτη, γιατί αν έχει σπυράκια σίγουρα δεν θα είναι και το πιο καλαίσθητο θέαμα.

Τραβήξτε την προσοχή στα αξεσουάρ

Μπορείτε να φοράτε μεγάλα σκουλαρίκια ή πολλά βραχιόλια ή ένα κολιέ που να έχει ιδιαίτερο σχέδιο, προκειμένου να προσελκύσετε εκεί τα βλέμματα. Εννοείται πως δεν θα τα βάλετε όλα μαζί, αλλά θα διαλέξετε ποιο σας ταιριάζει, ανάλογα με το στυλ και το ρούχο σας.

Τονίστε την μέση με φαρδιές ή εκκεντρικές ζώνες

Αν φοράτε φαρδιές ή εκκεντρικές ζώνες, τότε απομακρύνετε τα μάτια από το στήθος και τα προσελκύετε στην μέση σας. Μπορείτε να φορέσετε ζώνη και με φόρεμα αλλά και με παντελόνι. Σημαντικό είναι να επιλέξετε μία σε έντονο χρώμα ή σχέδιο που να "σπάει" το σύνολο και να ξεχωρίζει. 

Προτιμήστε τα σουτιέν με ενίσχυση

Όσο κοινότοπο και αν ακούγεται, ένα σουτιέν με ενίσχυση μπορεί να κάνει θαύματα! Βρείτε ένα που εφαρμόζει σωστά πάνω σας, ισορροπώντας τις υπόλοιπες αναλογίες σας, και τολμήστε ένα ντεκολτέ ή ένα πιο στενό μπλουζάκι. Θα νιώσετε πολύ μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

Επιλέξτε έντονα χρώματα και σχέδια στα ρούχα

Επίσης ένα προνόμιο των γυναικών με μικρό στήθος. Τα έντονα χρώματα και τα έντονα σχέδια μπορούν να συνδυαστούν, να μπερδευτούν και πάλι να δείξουν... κομψά! Κάντε πειράματα σε διάφορες παραλλαγές, για να δώσετε βάρος στην περιοχή του στήθους. Εννοείται πως επιβάλλονται τα πουά, τα φλοράλ και οι ρίγες. 

Κάντε την σωστή επιλογή στο μαγιό

Οι γυναίκες με μικρό στήθος έχουν πληθώρα επιλογών στα μαγιό! Μπορείτε εύκολα να φορέσετε ένα τριγωνικό μαγιό, ένα στράπλες ή ένα μπουστάκι, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως φορώντας οριζόντιες ρίγες ή διάφορα σχέδια δημιουργείται η ψευδαίσθηση μεγαλύτερου στήθους!

Δώστε έμφαση σε μίνι φούστες ή φορέματα

Αν έχετε όμορφα πόδια, γιατί να τα κρύβετε; Φορέστε κοντά φορέματα και φούστες και κατευθείαν τα βλέμματα θα μεταφέρονται στα πόδια σας. Ακόμα και αν επιλέξετε ένα μίνιμαλ μαύρο φόρεμα, η θέα των ποδιών θα καλύψει το όποιο "κενό" στο πάνω μέρος!

Τολμήστε διάφορα στολίδια πάνω στην μπλούζα 

Τα στολίδια πάνω στην μπλούζα είναι ένας πιο... αρτίστικος τρόπος για να καμουφλάρετε την περιοχή. Μπορείτε να διακοσμήσετε τις λιτές μπλούζες με κοσμήματα, στρασάκια ή λουλούδια, προκειμένου να "τραβάτε" το βλέμμα στο προσωπικό σας καλλιτεχνικό γούστο.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v