Καλύψτε την περιφέρεια με έξυπνο στυλ!

Καλύψτε την περιφέρεια με έξυπνο στυλ!

Όλες μας έχουμε ατέλειες στο σώμα, τις οποίες προσπαθούμε να καλύψουμε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η περιφέρεια είναι χαρακτηριστικό της Ελληνίδας που συνήθως έχει... ψωμάκια στους γλουτούς. Όσο και να μην μας αρέσει πάντως, υπάρχουν τρόποι για να το κάνουμε να "εξαφανίζεται" επιλέγοντας τα σωστά ρούχα από το πρωί ως το βράδυ.

Μονόχρωμο παντελόνι ή φούστα

Είναι καλό να μην τραβάτε το μάτι στο κάτω μέρος... γι' αυτό επιβάλλεται να τονίσετε χρωματικά την μπλούζα και να επιλέξετε ένα μονόχρωμο (και ακόμα καλύτερα σκούρο) παντελόνι. 

Φούστες σε γραμμή Α

Οι φούστες σε γραμμή Α είναι σούπερ must αν έχετε λίγα παραπάνω κιλάκια στους γλουτούς. Συνδυάστε τις με ένα ωραίο μπούστο! Οι καμπύλες σας δεν θα τονιστούν άσχημα και το αποτέλεσμα θα είναι σέξι.

Φορέματα - φάκελοι 

Τα φορέματα φάκελοι αδυνατίζουν όλες τις γυναίκες γι' αυτό και τα προτιμάνε πολλές που γνωρίζουν από στυλ. Φορέστε ένα σε έντονη απόχρωση και θα εντυπωσιάσετε!

Μακριές ζακέτες / μπλούζες

Ζακέτες μακριές δίνουν πάντα ύψος και αφαιρούν κιλά! Προτιμήστε τες και θα σας ανεβάσουν κατά πολύ το ηθικό. Το ίδιο συμβαίνει και με τις φαρδιές μπλούζες. Συνδυάστε το σύνολο με ψηλοτάκουνα.

Ζώνες

Οι μεγάλες ζώνες κάνουν θαύματα, είτε το πιστεύετε είτε όχι! Προσπαθήστε μόνο να μην της βάλετε ακριβώς πάνω στο σημείο που έχετε πρόβλημα. Αν για παράδειγμα έχετε ψωμάκια, φορέστε τη ζώνη σας λίγο πιο πάνω.

Φόρεμα με μικρά prints

Αν επιλέξετε να φορέστε floral φορέματα, προτιμήστε να είναι πολύ μικρά και διακριτικά. Έτσι θα δώσετε μικρότερο όγκο πάνω σας και δεν θα τονίσετε τις ατέλειες γύρω από την περιφέρεια. 

Το κατάλληλο τζιν

Ένα τζιν με ίσια γραμμή ή και με στυλ καμπάνα είναι η καλύτερη επιλογή. Αποφύγετε κάποιο σε στενή γραμμή γιατί θα δώσει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που επιθυμείτε. 

Πολλά αξεσουάρ

Προτιμήστε να συνδυάσετε το ντύσιμό σας με πολλά αξεσουάρ μιας και αυτό θα παραπλανήσει το μάτι των άλλων. Φουλάρια, τσάντες, κοσμήματα κλπ θα τραβήξουν το μάτι μακριά από την περιφέρεια.

Καλή τύχη!

v